berosunannesi Yakası soyulmaya başlamış deri ceket😤 mesela deri ceketim süper hiç bi yerinde kusur yok ama sadece yaka kısmı deforme olmaya başlamış o yüzden çöp 🥲 sizin neler var
Mamavih berosunannesi simetrisi bozuk evde halıyı fayans çizgisine eşitlemeye çalışınca yamuk olması, halıyı düz koyunca bir yerde çizginin olup başka yerde olmaması hfkslsl
Hope77 Ellerini yıkayıp suyu yüzüme sıçratınca çıldırıyorum sulu şakaları asla sevmem uyuz olurum çıldırrım girer duş alırım o derece 😂😂
Papatyaa21 Selimikomom yaa sen bensin 😂😂 ve tam aksi gibi banyoyu temizlerim eşim o akşam traş olmak ister 🙄🤣🤣
35lavanta Islak terlik buna uyuz olmayanda ciddi bir problem vardır bence 😂😂 İlk aklıma gelen bu oldu ama az düşünsem milyontane bulurum kesin
berosunannesi 35lavanta valla cidden cok var esim takıntılısın der ama bana göre takmam gereken seylere takıyorum 😂
milletsanaseymiolacak berosunannesi kirlileri dizmek için makineyi açtığımda temiz bulaşıklarla göz göze gelmek 🥹
-_Esra_- berosunannesi kirli olan bakımsız olan düzensiz her şey. Mat lavabo su damlası olmayacak parlayacak Kitaplarım yamuk yumuk olmayacak hepsi daltonlar gibi boy sırasına girecek .