mutlubianneyimm12 Selammm. Tatile gitme imkanı olmadığı için şu sıcaklarda ferahlamak adına Ankara da bebekle gidebileceğimiz temiz bir havuz var mıdır önerilerrrrr
Wanderlust mutlubianneyimm12 doktorunuza mutlaka danisin havuz asla onerilmez en pis deniz dahi havuzdan temiz diye soyluyor doktorumuz hele ki bu devirde ulkede bu kadar yabanci turist/gocmen vs varken ve heryer degisik hastaliktan gecilmezken imkan varsa baska bir alternatif dusunmenizi oneririm
Melike071707 mutlubianneyimm12 biz suan 4 ay 9 günlük tatildeyiz annemler olduğu için rahatım denize soktum havuzada az bişey bacaklarını lakin Manavgat’tayız buranın en iyi doktorlarından birine götürdüm oğlumu havuza ve denize istediğin gibi sokabilirsin sadece deniz ve havuz suyu yutmasın dedi ama ben havuza hiç sokmuyorum genelde dışarda geziyor annemle dönüşümlü bakıyoruz
mutlubianneyimm12 Wanderlust doktorumuz kafasınu sokma yeter dedi ama bir çok kişi de farklı söylüyor ne yapacağımızı şaşırdık
Vanilya mutlubianneyimm12 Bende yanlış hatırlamıyorsam havuz için belirli bir yaş demişti doktor. Akçakoca ya götür canım haftasonu. Veya eşinin izninde. Deniz de bile artık mikrop kapılıyor. Ben kaptım geçen hafta bir hafta yattım ateşten