Elifnefesyunus Merhaba anneler kızım 14 aylık iri bir bebek 2 veya 3 yaş giydiği oluyor şuan kışlık hiçbir şeyi yok uygun fiyata verebileceğiniz mont ayakkabı eşofman takımı gibi şeyler var mı acaba
Miran11 Elifnefesyunus https://hizliresim.com/4aterit Böyle bir mont var az kullanılmış 250 tl ye verebilirim size 5 yaş için
Deletedmom_62 Elifnefesyunus dolaba bak bence baya uygun ürünler oluyor 50_100 TL ye bile montlar oluyor. Ben ücretsiz gönderirdim ama bebeğim 12 aylık 12_18 giyiyo
Irmakmelegim Miran11 sifini 250 TL bulamazsınız sizde abartmayın ben geçene ebebek ten 200 TL aldığım mont şuan 400 TL mesela en basitinden kızıma primark marka 24 36 ay mont hediye geldi şuan piyasa fiyatı 800 TL satmaya kalksam 250 300 TL satarım mesela hiç kullanmadı cunku
Elifnefesyunus Miran11 merhaba Buda çok büyük gelebilir birde zaten durumum yok ona o kadar ayıracak inanın teşekkür ederim
Miran11 Zdln markasından kaynaklı bu fiyat bu markaya gidip 200 e alamazsınız kusura bakmayın zorla aldırmıyorum zaten tepki verirken araştırın önce
Elifnefesyunus Arkadaşlar kimseyi eleştirmeyelim herkes gücüne göre giydiriyor çocuklarını ben şuan gidip zaranın ne sıfırını ne 2 Elini alamayabilirim alan da o kadar para verdiği ürünü çok çok uyguna verecek hali yok herşey durumlar doğrultusunda