Yesyenianne Arkadaşlar bebeğim gaz sancısı çekiyor. Gaz damlası önerebilecek olan var mı? Şuanda kullandığımız bir ilaç var ama yine de kendisi gazını yapamıyor ben zorluyorum çıkarması için acil yardım lütfen
bayanukuslu Yesyenianne sab simpleks ile laktocol kullanmıştık canım biz. Doktoruna veya eczacına danış genede canım
Gokce45 Yesyenianne hangi damlayı verirseniz verin düzenli saati saatine verin 1 haftaya etki etmesini bekleyin.1 haftanın sonunda iyileşme olmuyorsa marka değiştirin 🌺 nurse damlayla başlanabilir gerçekten çok etkili ama her bebek farklı deneme yanılma yöntemi hangisinin işe yarıcanı böyle ögrenirsiniz
BabyBerry Nurse Harvey’s kullanıyoruz. 3-4 gündür kullanıyoruz Biraz daha takip edip duruma göre değiştirir diye düşünüyoruz ama şuanlık damla iyi geldi gibi.
Zuzuyksl Nurse harveys bitkisel damla müthiş etkili duzenlı kullanımda aynı saatlerde vermeye çalışın günde 4 kere veriyodum ben 2 kullanıma etki etti..
Serifeseckin Bağırsak duzenliyici olduğu için çok fazla karın ağrısı yapıyor bebeklete sürekli ikiniyor