dmllg Bebegim 3,5 aylik ve bir haftadir gunduzleri 4 -5 saat uyuyan bebegim uyumaz oldu. Uykusu var ama krize giriyo. Kucagimda dalar gibi oluyo kendine geriiye atarak aglmaya basliyo. Gun boyu agliyor
nazlimsii dmllg HOŞGELDİN 4.AY ATAĞII, günlerdir perişanız bacım korkma geçecek ama tabi bizden çok şey götürecek mesela benim huniyi takmama az kaldı
Pinkgold dmllg 4.Atağa hoşgeldin şuan bizde geceleri öyleyiz ağlama krizleri uykusu var uyumamaya direniyor resmen ilahisini açıyorum anca öyle uyuyabiliyor Allah hepimize sabır versin hemen bitsin bu atak
martannesiii dmllg 4,5 aylık bebeğim 10 gündür aynı durumdayız sanırım 4.ay atağı bende atak geçiriyorum ama ne zaman geçecek sabırla bekliyorum….
nazlimsii dmllg canım 3,5 aylık dedin ya yani 3 ay 15 günlük yani 4.ayının içinde şu an gayet normal hiç korkma
Arenim_ dmllg kıyamam ya en fazla 1 ay sürüyo inş senin de benim de o kadar sürmez. Ama şöyle düşünelim geçecek yani hep böyle olmıcak dayanalım azcık sabır
GokceMom_ Pinkgold benm kızımda 2.5 aylık gunduzlerı uykusu olmasına ragmen hıc uyumuyo aglama krızıne gırıyo bazen gaz problemımızde var sabah 7 de kalkar sabıt aksam 10 11 gbı uyuyo ıcım gıdıyo o oyle olunca cok uzuluyorum bızımkıde mı atak oluyo acaba acemıyım ılk cocugum
Kubrayuksel dmllg Biz de ayni durumdaydik suan 4 ay 3 gunluk. 3.5 ayda basladi biraz duzeldi gibi meme reddi uyku problemleri.. bi 5 hafta kadsr suruyormus
Sev-ilay @dmllg Bizim de 3.5 aylıkken başladı bir aydan fazla sürdü yavaş yavaş eski sakin haline dönüyor gibi çok zor geçti ama
Pinkgold GokceMom_ gaz probleminiz varsa o da etki edebilir uykuya Atakta işin içine girdimi daha kötü oluyor karanlık yapın odanızı o işe yarayacaktır uyku için öğle uykusunu akşam uykusunu aynı yerde uyutmaya çalışın karanlık olsun