Cocukgelisimcimomy Kızlar merhaba oğlum 3 aylık ve son zamanlarda çok sulu ağız oldu , sürekli elini ve oyuncakarini da ısırmaya çalısiyor acaba bunun sebebi ne olabilir
Tugcceknr Cocukgelisimcimomy keşfediyor sanırım tanımak istiyor benim bebeğimde merak ediyor herşeyie eli sürekli azğında ağzının suyu akıyor hep uyurken bile tükürük çıkarıyor 🤭🤦🏻♀️ uyumak istemiyor artık bide atak haftamızdayız 3ay 20 günlük
Drn8823 Cocukgelisimcimomy benim bebeğimde 4 aylık son 2-3 haftadır dediğiniz gibi. Artık bebeklerimiz oral dönemde. Yani ellerini ve etrafı keşfetmeye başladığı için ellerini hatta ne bulursa ağzına sokmaya çalışması çok normal dedi doktor. Bu 1 yaşına kadar sürebilirmiş. Ağız suyu akması ise diş çıkarmak için biraz erken olsada diş etleri buna hazırlanıyormuş. Yani söylediğiniz herşey olması gerektiği gibi normal 🙂
Cocukgelisimcimomy Tugcceknr ağzı şelale gibi 😂 bazı doktorlar damak sızlaması diyordu bilmiyorum bakalım
Tugcceknr Cocukgelisimcimomy hiç duymamıştım 🤭 diş çıkarmaya hazırlık diye bir yazı okumuştum doğruysa ama akıyo sürekli salyalı geziyoruz 😂😂
Akilah Benim kızlar 4. Ay a girmeden dış patlattı damak sızlamadı yaşıyor bebekleriniz dış gelicek hayırlı olsun kızlar
Cocukgelisimcimomy Drn8823 ya bende okudum diş etleri önceden hazırlanıyor sızlama oluyormuş diye bu yüzden etine masaj yaptım cevremdekiler ne dişi abartma falan dedi
Akilah Cocukgelisimcimomy dış çıkmadan haftalar öncesinden agizsuyu akmaya başlar dış öyle hemen geldi çıktı değil ki küçük bebeği olan herkes bilirki dış cikartma döneminde çocuğun çene altı yani döşü hep ıslak olur