Anne24 Çok sütüm vardı 1 aydır meme reddı var sağ memeyi alıyo sadece oda canı istediğinde aç kalmasına dayanamadıgım ıcın mama verıyorum ama sütüm azaldı en azından sağıp vereyım dıyorum cıkmıyo nasıl arttırabılırım
Zehra_Asiye Anne24 yeşillik, hurma, incir gibi şeyler ye. Süt çayları al canım. 3 litre su iç. Gelmese bile sag sürekli sütünü. Sagildikca emildikce artar süt başka türlü zor artıyor. 3 saate bi sag emzirir gibi düşün canım. O şekilde artar Allahın izniyle.
Ahanife Anne24 boza ve buğday deneyin derim düzenli yiyince fayda ediyor buğdayı haşlayın yoğurt la dere otu doğarayım yiyin çorbalarınızada atabilirsiniz ben yoğurt çorbasına falanda kullanıyorum
Mervesr Anne24 bana etki eden şey kuru inciri kaynatıp içmek oldu kesinlikle çok artırdı.kuru dut bulabilirsen kuru dut kaynat iç çok güzel süt yapıyor belki sana da o fayda eder.Bir de yeşil soğan bazılarında çok iyi süt yapıyor denemekten zarar gelmez tabi bunların devamlılığı önemli.Ben incir suyu içtiğim gün sütüm taşıyor.Sağdığımda iki kat süt çıkıyor.
Naagii Anne24 ben sadece bir gün yemek yiyemedim diye azaldı şimdi arttırmaya çalışıyorum zor sütün azalması allah yardım etsin😔
Kucukkalbim Anne24 Lansinoh elektrikli kullanıyorum.Evet düzenli sağım yapmanız lazım benim oğlum sadece 2 ay emdi ama doğduğundan beri 3 saatte 1 sağıyorum 😊
Sura_e Anne24 benim bebeğim 5.5 aylık doğduğundan beri sağıyorum sık sağım çok çok önemli gece dahil 2-3 saatte bir sağım yapıyorum işe başladım öğle arasın da eve geliyorum ki sağım yapayım 2-3 gün aksatsam hemen sütüm azalıyor
Anne24 Kucukkalbim pompa kuvvetli değil diye düşünüyorum bende cok az cıkıyo cunku daha 4 aylık 6 ayı tamamlasak barı
Kucukkalbim Anne24 İnş canım bende öyle diyordum 6 ayı doldursam diye şükür bügünlere geldik pes etme sürekli sağ emzir artar inş🤲🏻
Anne24 Mervesr evet bı ara dut yaptım ama bende de bı anlık heves oluyo 2 gun yapıp bırakıyorum hemen etkı gostermemıstı ıse yaramıcak dıye düşündüm
Mervesr Anne24 bir de süt üretimi hormonsal bir şey olduğu için mutlaka sütünüzün artacağını ve bol olduğunu düşünün sürekli ve güzel bi uyku çekin bebeğinizden fırsat buldukça☺️