Sefika19 Sut ve sut urunler Brokoli, karnabahar, pırasa, enginar, Brüksel lahanası gibi yeşillikler Nohut, fasulye, mercimek çorbası, pilaki, piyaz gibi kurubaklagiller (Gaz yapmaması için, kuru baklagiller önce haşlanıp suyu dökülmeli ve sonra pişirilmelidir.) Portakal, limon, erik, kayısı, armut, şeftali ve greyfurt gibi meyveler Kızarmış, yağlı ya da çok baharatlı yiyecekler Fındık ve fıstık gibi kuruyemişler Çay, kahve,çikolata gibi kafein içeren besinler gaz yapıcı özelliğe sahiptir Gaz problemi çok fazla oluyorsa çiğ olarak sebze ya da meyve tüketilmemelidir. Pişmiş meyve kompostoları ve haşlanmış sebzeler tercih edilmelidir. Soğan Elma Avokado Muz Kavun Erik Kuru üzüm Brokoli Lahana Mısır Karnabahar
deletedmom173 Sefika19 eriği kaynatıp ye suyunu da iç demişti doktor gaz yapmaz bebeğin kabız olmaz demişti 🤔
deletedmom173 Sefika19 soğan süt yapma özelliğine sahip tüm yemeklerde kullanılıyor aç kaldık desenize
PoncikKaan Ne bulursanız yiyin bence yoksa açlıktan ölücez 😂 Bakliyatlara dikkat etmek gerek diye düşünüyorum 🤭
Sefika19 PoncikKaan bende nohut fasulye yemiorum cok gaz yapan şeylerden uzak.duruyorum yoksa biz kuru ekmek yicez 😂😂😂
PoncikKaan Sefika19 İlk bebeğim benim ilk hafta bende böyle internetten baktım güya yemicem gaz yapanları sonra bi baktım 1 hafta çorbayla beslenmişim dedim bu ne ölürüm ben böyle 😂😂😂 şimdi yiyorum 25 günlüğüz
Sabriyeillke Ben ilk dogdugunda yesil mercimek yemistim aman allahim bi daha gecin yesil mercimegi evde hic bakliyat pisirmedim iki gun ne cekti kizim yesilmercimekten bidaha cesaret edip kurubakliyat pisiremedim pisirsemde esime kadar sadece bu arada 2.14gunluyuz bitsin artk bu gaz sancilari