Selimikomom Abiye fırlatın üstümeeee çok az kaldı bütçe en fazla 1000 çünkü bir daha giymeyeceğim. Emziriyorum emzirmeye uygun da olabilir. Midi boy olur uzun yırtmaçlı olur kısa olur zincir askılı olur sade şık olur
Beyninizikullanmakucretsizdir Selimikomom bir daha giymeyeceksen eğer dolap hesabından kirala hem az para verirsin hem de dolabında yer kaplamaz.
Selimikomom Beyninizikullanmakucretsizdir nasıl yani öyle bir şey var mıı bilmiyordum o abiyeler ikinci el mi oluyor yoksa 0 mı??♥️
Beyninizikullanmakucretsizdir Selimikomom valla kardeşimin düğünü için indirdim. Bazıları kendi abiyesini kiralıyor. Yazıyorsun tarihi uygunsa eğer gönderiyorlar.
Beyninizikullanmakucretsizdir Selimikomom kaç bedensin? karşıma güzel elbise çıkarsa resim atayım diye soruyorum yanlış anlama 😊
FerideDeniz Selimikomom Deniz Butik ve Reha Butik. Sitelerine bir girip bakın. Hem çok şık parcalar var hem 1000 TL civarında fiyatlar. Ben ikisinden de daha yeni alisveris yaptım. İkisini de çok beğendim. 😍
Selimikomom FerideDeniz teşekkür ederim canım♥️yani en fazla 1000 tl verebilirim daha uygunu da olsa olur instagramı vardır sanırım
FerideDeniz Selimikomom evet ikisinin de var Instagram sayfalari. İncelersen güzel ve şık abiyeler bulursun zevkine göre. 🙂