Babypro Kucağımda oturtmaya başladım başını tutuyor destekli için erken mi . Yattığı yerden başını kaldırıyor hep
kasimonbes Babypro kendini öne itiyorsa kucağınızda oturma pozisyonunda oturmaya hazırdır genelde ama doktora bir danışın 💕
Zmraa123 kasimonbes benim minnaktaa elini tutunca kendini kaldırmaya çalışıyor ama korkuyorum bi yandanda mesela kucağınızda oturturken yüz üstü egzersiz gibi önce kısa süreylemi baslıyor
gzmdasss Benim bebeğimde başını öne itiyor oturmak istiyor 3ay 27günlük arada ellerinden tutup 15saniye falan oturur pozisyona getiriyorum çok mutlu oluyor. Artık destekli oturtmaya başlasam mı, sizler ne yaptınız
gzmdasss Benim bebeğimde başını öne itiyor oturmak istiyor 3ay 27günlük arada ellerinden tutup 15saniye falan oturur pozisyona getiriyorum çok mutlu oluyor. Artık destekli oturtmaya başlasam mı, sizler ne yaptınız
kasimonbes Zmraa123 ben 5 10 15 dk aralıklarla gün içinde oturttum hep öyle öyle alıştı. Oturma minderi tavsiye ederim
Belinayss Evet oturtuyorum kızımı da hep oturttum o yüzden çok erken desteksiz oturmaya başladı . Şimdi oğlumda aynı sürekli yatmak istemiyorlar . Kucağımda o şekilde hafif eğimli tam oturma değil oturtuyorum.