Kızım şuan 10 ay günlük 6.ayından berş bi türlü kilo almadı pek bişey yemiyo bi ara enfeksiyon geçirdi 400gr verdi dişleri hala çıkmadı yakında çıkacak gibi de durmuyo yerlerş hafif şiş sadece binbir çeşitmama takviye ek gıda önerisi denedim bazen sevdi yedi bazen yemedi bazen önceden yediğini sonradan yemedi falan saçma sapan bi ek gıda sürecimiz var ve hala pekte düzene girmedi yavaş yavaş bişeyleri düzenli yemeye başladı bir iki haftadır sağlığına gelince 10 aylık 7 600 gr 74cm hafif kansızlık dışında bi problemi olmayan zeka gelişimi güzel devem eden bi bebiş kaç kere doktora götürdüm kan damlası ve çinko verdiler sadece çinkoyu içiremiyorun kan damlasını da zorla veriyorum hala beni emiyo 1yalına gelsin sütten kesmeyş düşünüyorum bana gğvendiği için yemek yemiyo diye düşünüyorum siz böyle bir durum yaşadınız mı kilo almaması riskli bi durum mu bu ay da 7600 gelince dr götğreyim tekrar diye düşündüm ama tek problem epırlıpında bi artık olmaması bi size sorayım öyle hareket edeyim dedim