guls28 Merhaba arkadaşlar ben yandım siz de yanmayın diye yazıyorum . Bir ay önce home perisi diye bir sayfadan bebeğim için kapı süsü siparişi verdim. Benle ilgilenen hanım hemen tasarım yapacağını söyledi 170 lira EFT yaptım hemen dekont yolladım çünkü parayı almadan sipariş oluşturmak mümkün değil . Bir aydır sürekli oyalandım . Ve bugün beni engelledi sayfadan ortada ne ürün var ne de para . İnsanların bebekleri için bi heves aldığı şeyleri bile kullanıyorlar . Sizden ricam bir resmine en azından yorum yazın benim için lütfen 170 lira az para değil gerçekten su an ağlamak üzereyim eşime de mahcubum aman deyim siz güvenmeyin
[silindi] guls28 https://instagram.com/homeperisi?igshid=15f5hevxrjzhp Bu sayfa mı? Benimde 2 arkadaşım takip ediyormuş 🙄
Yagmur12 guls28 merhaba size bi sayfa önercem oraya maduriyetinizi yazın böyle sizin gibi magdur olan insanlar var ınstgramdan yayınlayım ifşa ediyolae yaada sayfalarını kapattırıyolar ınstgram adresiniz varsa hemen sayfayı yollayabilirim inş yardımcı olucaklardır
guls28 Yagmur12 buraya yazınca beni arayıp pazartesi yollayacaklarını söylediler eğer gene gelmezse buraya yazıcam sağolun
Farahzeynep Zaten belli, 52bin takipçisi var ama 22 kişi beğenmiş gönderileri. Keşke daha çok beğeni ve yorum olan bir yerden alsaydınız 🤷🏻♀️ Yazık günah ya, insanlar çok vicdansız
guls28 Farahzeynep yok baya inceledim sürekli alanlar fotoğraf yolluyordu bana denilen 100 kişi varsa 5 6 kişi böyle mağdur oluyormus yoğunluktan ki bu açıklama beni tatmin etmiyor . Bekliyorum şimdi yine yoksa iyice araştırıp aldım güya 😞
guls28 Farahzeynep işte ben de onu sordum diyor ki hakaret edince eşim engellemiş dedim ki ne hakaret ettim sorun eşinize sordu adam hakaret etmediğini sadece yorum yazdığımı duyunca özür diledi engelimi de kaldırmadılar bir daha yazmayım diye
Zynpdsl https://instagram.com/ifsa_dolandirici_sayfalar?igshid=14b2lfgqcjifm. Canım bu sayfaya mağdurıyeti belirt ya ürünü alırsın ya paranı en kötü sayfayı kapattırırlar
guls28 Zynpdsl yazıcam canım çok sağol pazsrtesi kargo no vermezlerse onu da yapıcam ben paramdan da geçtim en azından insanlar bir heves sipariş etmesin düşündüm hamileyken sipariş versem daha çok etkilenirdim o psikoloji ile