Senden-bokolmaz Oğlum 19 aylık sürekli ağlama hersye vurma ısırma memnun olmama kesinlikle hayirdan anlmiyor bu iki yaş sendromu mu kızlar ?
lceLady Senden-bokolmaz Dvd Sahsen evet. Basliyor yavas yavas degiskenlikler. Benim oglanda guler yuzlu çocuktu. Surekli ağlayan yerli yersiz.. inatlasmalar huysuzluklar. Sokakta yere yatmalar ki hic yapmadigi seylerdi. Neyse ki simdi daha iyi atlatiyoruz gibi gibi gibiii :)
Ftmabilalxx Senden-bokolmaz cok net 2 yas sendromu . Hayir Demek yerine dikkatini baska yere verin bak bebegin acikmis gel yemek yapaplim felan.
GSevilay65 Senden-bokolmaz ah ah uykuları düzenliydi yemesi düzenliydi inatciligi yoktu vurma huyu yoktu şimdi hepsi var oy oy bizde 19 aylığız 💗 sinir var çığlık atma var uslu sessiz kızım gitti başka bir kız geldi dur derim durmaz oy oy
Dvd Benimki de 18 ay 15 günlük çok fenayım. Uslu bebeğim gitti yerine her şeye bağıraan ağlayan kendini yere atan bi bebek geldi :( merak ettim sebebini bekleyeyim cevapları
_ipekk18 Senden-bokolmaz 19 aylığız bizde böyleyiz yerlere atıyor kendini ağlıyor şuan uyandı mesela saat 1.41 ağlıyor kriz sebebi ne bilmiyorum 4.5 gündür bu şekil ağlıyor atak var mı acaba bu dönemde
Senden-bokolmaz _ipekk18 ya bizimki de öyle yeni huy edindi resmen her gece 1 de ayakta 11 de yatıyor bide bende açıktı herhalde diyip yediriyorum su falan içiriyorum
_ipekk18 Senden-bokolmaz al bendende okadar 2 de mutlaka kalkmış oluyor artık ne süt ne raporlu mamasi avr içmiyor artk ekmek muz kurabiye ne bulursa yiyor şu içiyor yatıyor bazen evi turluyoz işte 🤷♀️ valla var buara biseyler ama anlamadm birde kok kok kok diyor annecim burdaym korkma diyorum 🤷♀️