TubaB Hamilelikte regl olan var mı? Böyle şeyler olabilecek şeyler mi ? Her ay düzenli regl olup sonra hamile olduğunu öğrenen var mı? Meraaakk ediyorum da 🤔
Yaseoo TubaB olmadım ama hamileyken adet olunuyor ama öyle çok değil doktora sormştm evet olur ama kanama çok olmaz demşti
Zlnmst TubaB ben olmamıştım ama yengem 6 ay boyunca olmuş ve hamile olduğunu anlamamış bile karnı büyüyünce kilo aldığını düşünmüş adet olduğu için hamilelik aklına bile gelmemiş
TubaB Yaseoo hmm anladim aslında regl gibi uzun günler ve aynı oranda kanamalar olmuyor …. İnternette bir kaç videoda izlemiştim de normal regl gördüm vs yazanlar olmuş bu grupta benzer hikayeler var mı diye merakımdan sordum
jap TubaB eşimin anneannesi ve bi arkadaşımın annesi var çevremde bunu duyduğum. Hamilelikleri 6 7 ay olana kadar anlamamışlar hamile olduklarını
TubaB jap ciddi misiniz ya öok şaşırtıcı gerçekten, i didnt know i was pregnant isimli belgesel tarzı videolar izliyorum da 9.ay doğuma giderken anlayanlar bile varmış çok şaşırıyorum ama gerçek örnekleri sizden de duymuş oldum
Zlnmst TubaB şaka gibi ama doktor kist olabilir demiş bi ultrasonla bakmak akıllarına bile gelmemiş bi de yurt dışında yaşıyolar