hayalperest2310 Merhaba kızlar birşey soracağım ben dolaptan bir hamak aldım karşı taraf kargo kodunu oluşturmuştu fakat biz letgodan bize yakın bir hamak bulduk iptal etmesini rica ettim ama iptal edilmeyip kargolamış şimdi ben bu kargoyu almazsam ne olur
Melek24 hayalperest2310 kargo geri gider ama bence kul hakkına girmiş olursunuz sonuçta bir kaç gün sizin için ayrılmış bi ürün olmuş en basiti size satılmış bi ürün ki belki sizin almadığınız o sıra baskasi alicakti böyle düşünün bence zaten almışsınız ve karşı taraf kargolamis zor durumda bırakmayın bence
Pol34 hayalperest2310 geliş gidiş kargo parası karşı taraftan kesiliyor tahminim 70-80 lira civarı bir tutar
melegim71 hayalperest2310 galiba dolap uygulamasinin hic sevmedigim yonu bu yani iptal etmek isteyince neden karsi taraf saticinin iptali onayini isterki sonucta ben iatemiyorum vazgectim yada yanlislikla aldim illa karsi tarafin onayimi lazim cidden asiri sacma geliyor bu eger fiyati yakinsa alın derim aslinda kull haklik bi durum yok karsi tarafta bile bile gondermis iptal edin dedigi halde ama yakinsa fiyati alin siz bosverin
hayalperest2310 Melek24 ya aslında aktifti çok yazdım dönüş yapmadı bende öyle düşündüm hatta kul hakkı diye de bebeğim hiç durmuyor letgodan bakınca iki mahalle ötede bir ilan bulduk hemen yazdım iptal edin diye de dönüş yapılmadı maalesef
Melek24 hayalperest2310 anladim tabiki siz bilirsiniz ama satan kişide bi emek sarfediyor gidip kargo yapıp paket yapiyor vs gibi düşünebilirsiniz 😊
hayalperest2310 melegim71 hem çok yakın hem de acil lazım hani dönüş yapıp iptal edin demesem neyse de iptal edilmeyip kargolandı eğer almazsam kargo parası benden mi kesiliyor
melegim71 hayalperest2310 kargolamadan once demissiniz sonucta bile bile kargolamis ama almassainiz karsi taraf oduyor diye biliyorim