Bukii Kızlar evden çalışmak istiyorum Nasıl bir iş bulabilirim ya bebeğim var 1 yaşında maddi olarak eşime destek olmak istiyorum ama nasıl bir iş bulabilirim networklara güven olmuyor diyorlar ama Home bitkisel yapan var mı aranızda nasıl bir şey ben satış yapamam yani bir satış yapacak çevrem de yok zaten nasıl işliyor bu ya Ne yapabilirim çağrı merkezi falan var mı acaba evde çalışabileceğim of çalışmak istiyorum ya para kazanmak istiyorum
papatya_1125 Bukii networklerde hep usttekiler kazanıyor.bunlar hep saadet zinciri.iyi bir çevren varsa alan olursa olur.ya da İnterneti aktif.kullanip reklamlar verebilirsen.
papatya_1125 Bukii ben sberian welness yaptim .markadan memnun kaldım ama alan olmadı.sanal para ile kazandığını da gene oraya harcıyorsun saçma bir sistem .Hem bitkisel de yapmadım ama Onun da zayıflamak için olan ürünleri Pahalı diye biliyorum
Bukii papatya_1125 Peki reklam nasıl verebilirim takipçimin çok mu olması lazım aslında bir şeyler yapmak istiyorum ama nasıl ya
Bukii papatya_1125 ne yapacağımı bilmiyorum ya ama para da kazanmak istiyorum insanlar nasıl kazanıyorlar bu fenomenler falan nasıl kazanıyorlar deli gibi ya of nasıl yapabilirim bilmiyorum ama ben de ailemi düşünüyorum onların iyi bir geleceğini istiyorum çocuğumun iyi bir geleceği olsun istiyorum evde böyle yan gelip yatmak olmuyor Gerçi yan gelip yatmıyorum da işlerim başımdan aşkın da o da ayrı ama yine de işte bir şeyler yapmak istiyorum Ben çünkü hep çalışan bir insandım evde durmayı seven bir insan değilim üretmek istiyorum
papatya_1125 Bukii Ben de bilmiyorum ne zamandır düşünüyorum acaba kurdele Çiçeğimi Çoğaltıp satsam diye ama onun da kargolaması çok olur 😔 Instagram’da gönderiyi öne çıkar var işte küçük paralarla öne çıkarıyorsunuz insanlar görüyor.bir tanıdığım baya masraf etti ama gene elinde ürünler kaldi. Bir de çocuk bakma işi düşündüm ama çocuk 3 yaşında ve laf dinlemeyen bir çocuktu.benim de 20 aylık bebeğim var.artik kredi borçları baya bunalttı bizi
enes123 papatya_1125 vala hiç arama canım benim şuan yoğurt alicak param kalmadı borç alacak kimse kalmadı çok zor napicam bilmiyorum iki bebeğim var ve evde ek iş yokkkkkkkkk bulamıyorum 😢
Tazeanne109 Bende evden yapılcal bi iş istiyorum. 15 aylık bebeğim var. Antifenomen sayfasını biraz bakın o fenomenlerin ne yalanları var ne haklar yiyolar birgün acısı çıkar.