Veyselaras Hatice_5554 3aylikken yüzüstü dönüyordu şimdi 6aylik olacak istediği yere döne döne gidiyor
melegim71 Hatice_5554 donmedi desem direk emeklemeye gectik 9 bucuk aylikkem ozamana kadar oturmaya cabaladi
Krkynaleyna Hatice_5554 3.5 aylıkken dönmeye başladı şimdi 4.5 aylık artık yüz üstünden sırt üstüne de dönüyor
Senametinn 5 ay 5 günlük. 3 gündür sırt üstü yatarken yüzüstü dönmeye başladı. Ama geri sırt üstü dönemiyor sinirleniyor 🙃. Bakalım ne zaman yuvarlanacak. Her bebek farklı merak etmeyin. 🙏🏻
Betulsark Bebeğim bugün ilk kez dondu ve 4 ay 10 günlük bi baktım döndü ve bütün gun o yüz üstü dondu geri dönemediği için ben döndürdüm o döndü ben geri döndürdüm herhalde bi 50 kez yapmışızdır 🤦🏼♀️😂
Busel Hatice_5554 2.5 aylıkken yarım yarım donuyordu suan 3.ay 20 günlük tam dönüyor 3 gündür de kolunu kurtarmayı başarmış altında kalmıyor artık sevinsem mi uzulsemmi bilemedim dönen bebek çok zor 🥲
Cemosss @“Hatice_5554”# Hatice_5554 4bucukken döndü suan 7 aylığız emekliyoruz ve bi yerlerden tutunup kalkmaya başladı şimdide