Feyzosumunannesi Ece3516 ilk 3 aylıkken sonra 6 sonra 9 diye gtti bizim sağ gözümüzde biraz kayma var biz o yüzden sık sık gdyrz
0000Bahar Ece3516 doğduğun beri götürmedim doktorumuz bi sıkıntısı yok demişti 9 aylıkken göz doktoruna gittim 2 2 buçuk yaşında gelirsin dedi
Yasemin9 Feyzosumunannesi kaymayı siz mi farkettiniz göz doktoruna götürdüğünüzde göz ölçümü yapıyorlarmı ve doktorun bir cihazı var onunla uzaktan gözüne baktı mı acaba
Ece3516 Bizimde doktorumuz herhangi birsey söylemedi, sağlık ocağındaki ebe kontrol için götürün diyor şaşırdım ne yapacağımı
Ece3516 Melekg Bizimde doktorumuz herhangi birsey söylemedi, sağlık ocağındaki ebe kontrol için götürün diyor şaşırdım ne yapacağımı
Aselhuma41 Ece3516 sağlık bakanlığı bünyesinde ilk birinci ayda göz muayenesi isteniyor diğeri 6. Ayda
Fatmaana Ece3516 6 aylık iken şaşılık kontrolü için götürdüm sonra 1 yaş için gittik sol gözde tembellik varmış 1.5 yaşında tekrar gideceğiz inş geçer kendim gözden çok çekiyorum çocuğumunda bu zorluk süreci yaşamasını istemiyorum
Feyzosumunannesi Yasemin9 biz fark ettik 2 ayrı doktora 4 kez goturduk kayma yok büyüdükçe düzelir dediler taki 2 hafta önce farklı bir doktora götürene kadar o kayma var kapama yapılması lazjm dedi ama eşim prof.var ayça sarı ona götürelim son kez dedi 11 eylülde randevumuz var inş bsey yoktur
Birprensesannesiii3850 Banada 1 aylikken goz muaynesi yapilcak dedi doktor 28 inde 1 aylik oluyoruz her doktor farkli bisey soyluyor galiba