AngelMotherr Çok ama çok üzülüyorum .Şuan elimiz de o kadar imkan varken çocuklarımızı hala Okumayan ebeveynlerin büyütüyor olması çok acı.Sadece çalışıp çok para kazanmakla iyi bir ebeveyn olunmuyor maalesef.Ya da çocuğumuza çok iyi din eğitimi verince ne olacak.Evet versinler ben vermesinler demiyorum ama .İlk başta iyi bir insan olabilmek ahlaklı adaletli iyi bir insan olabilmek ve çocuğumuzu öyle yetiştirebilmek önemli . Çocuklarımız için iyi bir gelecek bırakmak istiyorsak onların beyinlerine yüzyıllardır Atalarının bu topraklar için neler yaptığını bu üzerinde bulunduğumuz topraklar nasıl kazanıldı ?Neden bu dış ülkeler bizi içimizden kurt gibi kemirmeye çalışıyor .Bunları bilmesi gerekiyor .Demek ki biz refah içinde yaşayalım diye ödenen bedeller başkalarının zoruna gitmiş olmalı ki ,bizi içten içe sömürmeye başlıyorlar .Biraz mantık ,insanlar yabancı ülkeler de ne güzel bilimsel araştırmalar yapıyorlar ,biz ise hala Ensar vakfı meselelerini konuşuyoruz.Camiye silahla giren imamı ,haz.Meryem ile peygamberimizin nikahı öbür dünya da kıyılacak saçmalıklarını dinliyoruz .Bende müslümanım elhamdülillah ama böyle sadece din ,din,din olmaz !!! Açın gözünüzü annelerim ,bacılarım .Çocuklarınıza tarihi öğretin .Bilimi öğretin .Bilim ışığında yürümeyi öğretin .Biz öldükten sonra bu dünyada çocuklarımız kalacak .Onlara iyi bir hayat vermek için ne yapıyoruz düşünün lütfen.Yalnız başına bu dünya da bizim gibi saçma salak şeyler için mücadele mi versinler .Yoksa onlar da sessiz sakin kazıklanmaya göz mü yumsunlar.Yoksa kendilerini kurtarıp daha iyi bir hayat mı yaşasınlar .Okuyun lütfen .Herkesin buraya girecek interneti var .Herkesin bir sigara paketi alacak parası var çok şükür .O interneti ,parayı birşeyler araştırmak için kullanın .