Nurellaa_ Kızlar 7 aylık olmak üzereyiz ancak bebeğim hala ek gıdayı yemiyor yemek istemiyor kaşık reddi de var gibi. Be yapabilirim öneriniz nedir
0000Bahar Nurellaa_ kuzum yaa aynı dert bendede var 9 aylığız kaşık reddi dedi doktor elimle yedirmeye çalıştım ondada zar zor mantı falan ver demişti köfte somon balığı köftesi falan demişti ve bi kaç gündür hiç bişi yemek istemiyor beni emiyoe su dahi içmek istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum bende
hestiaone Eline vermeyi denediniz mi, bazen kendileri yiyince hoşuna gidiyor, öylelikle yavas yavas yenı yiyecek keşfediyorlar. İlk zamanlar bnm oğlum da yaptı sonra sonra alıştı
Nurellaa_ hestiaone denemedim açıkçası sebze meyveleri veririm ama çorba ve püreleri nasıl verebilirim 😥 kaç aydan sonra yemeye başladı ne kadar sürdü bu problem
Hndealnathn Kendi kendine yesin.bende kızımla 1 ay uğraştım en sonunda doktorumuza 7.ay kontrolünde durumumuzu anlattigimda kimi bebek erken olgunlaşır birinin yardım etmesini istemez eline ver sonrada kaşık çatal kullanmayı öğret dedi. O gün bugündür 29 aylık kızımı asla ben beslemedim.evet her yer kirlendi kendi de dahil ama kendi yedi 18 aylıktan itibaren de çatal kaşık kullanmayı kendisi öğrendi
sena2301 Nurellaa_ birebir aynıyız kaşık reddi var çorba püre vs. asla yemiyor ağzını kilitliyor su da içmiyor sadece eline verilecek gıdaları verdiğimde birkaç lokma yiyor ekmek kemiriyor