ElifKaratas Merhaba arkadaşlar :) yine ben 😘 bugün 1 . Ay aşımızı olduk 34 günlüğüz tartıldık 5800 olmuş kılosu doğduğunda 4500 tu 4300 e düştü 3 gün sonra şimdi 5800 olmuş kılosu sadece anne sütüyle besleniyor normalmi bukadar kılo alması 1 ayda
NNeslihaNN ElifKaratas siz anne sütü veriyordunuz galiba 🙂anne sütünden hiç bir bebek obez olmaz canım maşallah 😊
DenizKizi [bilinmeyen] bide cevap verenlerin genelide oyle oluyo ya benimkide su kadar almıştı benimkide bu kadar almıştı. Ayda 500 gr alan bebegin annesi hicbisey yazamıyo eksik giriyo kendini. Sonra bebegim zayif diye strese giriyo.rabbim yavrucaklara saglik sihhat versin ama yani su kadar kilo dogurdum bir ayda su kadar oldu falan boyle postlar acilmamali ki boyle post açanlar bisey bilmediklerinden degil bunu birileri duysun diye paylaşma gereği duyuyorlar. Bebek kilolu doğar iyi kilo alır oyle devam da edebilir ama ertafimda ek gıdaya geçince okadar zayıflayan bebekler oldu ki cok sey yapmamak lazim👍
DenizKizi [bilinmeyen] ego tatmini ama bu bebekleri normal kiloda olan anneleri strese sokmak başka bisey degil. Burda prematüre bebekleri olan ikiz bebekleri olan anneler var ve bu bebekler ufak doguyo. Tamam allah sana oyle bi bebek vermiş rabbim uzum saglikli omurler versin yavruna ama göze sokmaya gerek yok diye dusunuyorum
Minikprensim Bu kadar dillendirmeye gerek yok ortalama 1,5 kilo alınması normal herkesinki o kadar alıyor 😀 gebelikte şekeriniz mi vardı neden o kadar iri doğdu. Nazar değidirirsiz bu kadar dillendirmeyin annenin nazarı daha çok değermiş.
ElifKaratas [bilinmeyen] her bebeğin gelişimi farklıdır canm ben karşılaştırma yapmadım yapsaydım sizin bebekleriniz ne kadar alıyor ne kadar doğdu diye sorardım 🙏☺️
ElifKaratas [bilinmeyen] daha gidemedim canm 6 kasımda kontrolümüz sağlık ocağına Aşıya gittiğimde öğrendim kılosunu
ElifKaratas [bilinmeyen] yok canm neden yanlış anlayım 😍😍 hepimiz aynı yollardan geçiyoruz kimisi fazla takıntılı olur benm gibi kimisine rahat olur herşeyi kolay atlatır