hunilimomm 5 ay 10 günlük kızım var bu sabah öksürüyor kuru kuru evde ne yapabilirim odayı havalandiriyorum burnunu günde 1 defa serum fizyolojik kullanıyoruz burnu çok kaşınıyor surkeli eli burnunda kadir şekilde ıhlamur vs verilir mi? hemen doktora götüremem anca yarın giderim bu zamana kadar ilerlemesin istiyorum dün banyo yaptırdım ama o zaman mi üşüdü ama soba yanıyordu evin ici sıcaktı
ZeydinAnnesi7 hunilimomm benim oğlumda 5ile8 aylık döneminde ara ara öksürük oldu hep götürdüm doktora temiz çıktı. Diş çıkarma dönemi olduğu için tükürük bezleri çok çalışıp öksürüğe sebep veriyormuş 😑 çok zor çıkardı dişlerini.. Yaşına girecek 2 tane alt dişi var sadece 🤷♀️ ama tükürük öksürük bir ara boldu bizdede... Hırıltılı balgamlı öksürük olmadığı sürece korkmayın inşallah
Hiwarab Odanın nemli olmasına dikkat edin boğazı kurumasın kettla odayı nemlendirebilirsiniz, burnunu sürekli açın ve ılık su ile kaşığın üçte biri kadar bal ile karıştırın verin bizde yaramıştı çok az olsun ama bal hissedilmeyecek şekilde🙌🏻
Hiwarab hunilimomm evet odanın içinde 10-15 dk kaynatabilirsiniz günde 2-3 defa yapmanız yeterli olur inşallah şifa olur bebişe🌸
Hiwarab ZeydinAnnesi7 Kaşık kaşık bal vermiyoruz☺️ Okuduysanız kaşığın 3te birini bile doldurmayın dedim ama ucundan tutacaksnz illa buyrun
Hiwarab ZeydinAnnesi7 Bende biliyorum hanımefendi ama napabiliriz çocuk hasta ben öyle yapıyorum hergün vermiyorum sonuçta keşke daha iyi tavsiyelerde bulunsanız 🤷🏻♀️
ZeydinAnnesi7 hunilimomm dediğim gibi muhtemelen diş yüzünden tükürük bezleri fazla çalışıyo o da tıkıyor boğazını o yüzden öksürüyor...