Deletedmom_63 Kızlar ben ufaktan alışveriş yapmaya başladım ne almam gerekiyor böyle toplu uygun var mı 9-12 üzeri arıyorum kışa öyle denk gelecek lcw uygulamasnda kışlık çok az yazlık alış verişte yapacam seneye çok pahlasti herşey 😕
Dolores Deletedmom_63 insanlar indirimli bir şey alamasın ne de olsa pahalıya mecbur kalıp alacaklar diye hiçbir sitede yok şu anda maalesef…
Asyaveannesi04 Deletedmom_63 ben h&m’den aldım alt üst takımlar peluş hırka felan pek indirimli değil %20 indirimle bile 3 takım bir peluş hırkaya 2000tl verdim 😅🤦🏻♀️
Deletedmom_63 Dolores bende bulamadım bide dolap filan baktım sıfır alsam ondan iyi sonuçta giydirmissin etiketli olur eyvallah yine bisey demem ayrıca sen o dönem aldığın tulumu 100 almissindr satınca 200 filan kargo da saymıyorum 😅😅
Asyaveannesi04 Deletedmom_63 bence bunlar daha iyi fiyatlar yeni kararname ile kıyafet, çanta ve otomotiv sektörüne ek vergi alımı başlayacak yakında
Deletedmom_63 Asyaveannesi04 onun için almak istiyorum şimdiden lcw e bebek fiyatlar çok yüksek geldi giysidede artık bu sene alıp seneye giydircz