Oznur23erkan azizeeee hangi hapi kullandınız ben ella kullandım 10 gün oldu hala gelmedi test yapmaya korkuyorum
azizeeee Oznur23erkan bende ella kullandım,test yaparsanız yazın lütfen sonucu 😅ya bi de doğurgan dönemde mi birlikte oldunuz?yani yumurtlama dönemi miydi
Oznur23erkan azizeeee yok hayır deildi ama adetim bittikten sonra olmuştum birlikte esim askeri.personel olduğu icin tam zamanını buldu ahaha suan asla yapmaya kendimi ikna edemiyorum 1 5 yaşında kızım var çünkü
Oznur23erkan azizeeee merabalar bugun adetimin gelmeyisinin 19 gunu ve hala yok test yaptm sonuç negatif sizde durumlar nasil
azizeeee Oznur23erkan ya benimki daha geçmedi günüm yeni bir post açtım oraya bakar mısınız detay orda yazıyor,ben hamile psikolojisine girdim henüz reglime ⅚ gün var .siz oldunuz mu regl ?
azizeeee Oznur23erkan merhaba benimki bugün adetimin gecikmesinin 1.günü test yaptım 3 -4 gün önce benimde negatif çıktı çok şükür
azizeeee Oznur23erkan merhaba ne yaptınız? Benim bugün 3. Gün gecikeli tekrar test yaptım yine negatif çıktı
Oznur23erkan azizeeee merabalar bugün gecikmemin 22 günü ve sukurki geldi okdar psikolojik olarak çökmüştümki 3 gün test yaptım usr üst hepsi negatif di bence sizinde gelicek ama iste hapin etkisi ne zaman biterse
azizeeee Oznur23erkan merhaba benim bugün gecikmenin 4.günüydü ve bu sabah bende oldum çok şükür 😅😍geçmiş olsun ikimize de 😘❤️