_BabyYoda 5 aylık bebeğim ayda 1 kilo alıyor anne sütü sadece. Kakasini 5 günde 1 yapmaya başladığı icin doktor ek gıdaya geçin dedi ama daha kendisi oturamiyor ve cay kasigiyla su vermeye bile kalksam diliyle itiyor. Ben 6. Ayı beklemek istiyorum ama doktorum başla dedi ne yapayım siz kaçıncı ayda başladınız?
Hilalperi _BabyYoda benim bebeğimde premütüre ydi düzeltilmiş 4 5 ay oldu doğalı bizede başka dedi meyve ile başladım yoğurt mayalayacağım neyle mayalayacağımı bilemedim inek sütü ağır denildi pastörize süt aldım mayayı file de satılan prebiyotik maya aldım ama nasıl kullanacağım bilemedim
_BabyYoda Hilalperi bana 6. Aya kadar yoğurt verme dedi doktorum yaşadığım yerin de en ünlü doktoru bilmiyorum ne yapacağımı valla
Luba2626 5 aylık bebek kalkmaya çalışıyorsa eğer elinden tutulduğunda doktorlar başlayın diyor bizde daha yeni 5 aylık olduk prematüre birde normalde 3 buçuk aylık olcaktı az daha beklesin diyorum bende bakalım doktor ne dicek
_BabyYoda Luba2626 3. Aydan beri kalkmaya çalışıyor kendisi ama cisli bez sayisi iyi kilo alimi iyi o yüzden biraz daha ertelemek istiyorum ben
asecim Benim bebis 4 ay 27 günlük henüz oturamıyor, su vermedim hiç denemedim de sadece anne sütü ile besleniyor kilo alımı da yazdığınız şekilde ama ek gıda sürecine henüz geçiş yapmadık bir iki defa tadım yaptığımız oldu sadece