1515g tugcedoganay1 40 gün önce doğum yaptım 15 20 gün sürdü kanama ilk sezeryanim da da böyle sürmüştü 7 ay sonra normal adet gördüm doğum yapmadan önce nasılsa aynı devam etti değişiklik olmadı bakalım bunda nasıl olacak
1anne1 tugcedoganay1 60 gün kanamam oldu kızım 2. Ayına girince bitti kızım bıgün 3 ay 11 günlük sabah adet oldum
motherofLeyla tugcedoganay1 benim kanama az sürdü belki 10 15 gün anca yani. Adetim tam 40.gün geldi ilk 2 ay felan çok adetim geldi artık gün içinde kaç ped değiştim sayamadım ama bu ayki adetim normal şekilde geldi öyle çok gelmedi
Themhrmom tugcedoganay1 tam hatırlamıyorum ama yogun şekilde 10 gun falan sürdü sanırım sonrası lekelenmeydi. 40ım cıkana kadar hafif leke oldu. 6. Ayımda adet oldum.
Asiye1102 tugcedoganay1 28 gün sürdü tam ,5 aylıkken adet gördüm ve normal adetimden kanamam daha fazlaydı
cigdem- tugcedoganay1 bende 45 50 gün falan sürdü akıntım. İlk adetim 3 ay sonra oldu. Eskiye nazaran daha çok adet kanamam oluyor
anneyimanne00 tugcedoganay1 50 gün falan sürdü sonra 1 geçti ve adet oldum. çok düzensiz şu an döngüm. bebeğim 6 ay 6 günlük siz hesaplayın işte 🤷🏻♀️🥲
Gamzearat tugcedoganay1 ben ilk adetimi 40ın içindeyken oldum yaklaşık 1 hafta sürdü normalde adetim 5 gün sürer ve hep düzenlidir 17 gün sonra tekrar adet oldum sanırım ilk zamanlarda düzensizlik oluyormuş
MelindaMelisa tugcedoganay1 63 gün kanamam oldu kesintisiz.İlk adetimide kızım 11 aylıkken oldum çok fazla oldum hatta saat başı ped değiştirdim.Bu ay yine oldum yine aynıydı.İlk kızımda böyle olmamıştım ama 2.kızımda herşey tepetaklak oldu
Mrymnly12 tugcedoganay1 41 gün sürdü tamı tamına çok olmadı adetim de 5 ay sonra oldu düzene girmişti hamile kalmadan önce ama şimdi düzensiz ve 7-8 gün sürüyor😒