Yusufunannesii Bebeklerinizi nerde,kime ne kadara sünnet ettirdiniz tavsiye edermisiniz benm oğlum 3 aylık yakında sünnet ettireceğiz ama yer konusunda kararsızım😊 önerdiğiniz anestezi şekli nedir?
Martannesi03 Yusufunannesii özel çapa hastanesinde doğum yaptım 37 günlükken orda sünnet ettirdim hiç sorun yaşamadım zaten genel olarak hastanenin çalışanları çok çok tatlı 600 tlye olduk sünneti iğne ile uyusturdular 15 dk sonra geldı oğlum ama donmuştu ameliyathanede tavsiyem en kalın battaniyesi ile yollayın içeriye
Ardn Yusufunannesii birinci hastanesinde uc bucuk aylikken yaptırdım. 500 lira aldilar. Oyle korkulacak bisey yok. Genel cerrah uzmani 15 dakikada yapıyor. Zaten o bolge uyustugu icin 2-3 saate kadar hicbisey hissetmiyorlar. Uyusukluk bitince 1 saat kadar huysuzlandi. Sonrasinda da normal hayatimiza devam ettik. Ekstra yaptigimiz tek sey her bezini bagladigimizda doktorun verdigi kremleri sürdük. Hepsi bu kadar 🙂
Alazcns Yusufunannesii Doğum yaptığım hastane de Erdem hastanesi zafer beye 430 tl 3 aylıktı eşim ve ben de yaninda girdik.
BenMathilda Yusufunannesii benimkine de pek yazan yok zaten 😊 burdan da takip edeyim belki sizinkine cevap veren olur
Hulya61 Yusufunannesii tabi çok.memnun kaldık 5 aylıktı oğlum sünnet olduğunda tevfik zipzak üroloji doktoru yapıyor sünnet lokal anesteziyle oldu, ben ve eşim de ameliyata girdik. Telefondan video açtı eşim bende bebeğimi sakinlestirdum ameliyat esnasında. 3 Doktor giriyor ameliyata . Gaziosmanpaşa kucukkoyde özel başarı hastahanesi
Martannesi03 Ysmn18 vehibe ışık yaptı canım süneeti op. Doktor cokta tatlı bı kadın konuskan ılgilendı cok hatta fazla ılgilendı oğlumu seve seve helak olmuştu 😁😁
Xwoman Hulya61 bende 5.5 aylik olunca yaptircam yani haftaya. Medical park gop ta. Nasil geçiyor sünnet sonrasi icim icimi yiyor cok canlari yaniyor mu ne kadar surede iyileşiyor
BenMathilda Yusufunannesii bugun az once nisa hastanesi mustafa akmana randevu aldik sunnet icin bi dahaki hafta olacağız insallah