Arkadaşlar merhaba ,öncelikle uyku eğitimi alayım bir profesyonelden dedim ama fiyatları çok yüksek 4-5 bin aradı söylediler hep be mecburen bundan vazgeçtim .Kendim deneyeceğim ama bir şeyleri yanlış yapıyorum ne yapmam gerekiyor bilemiyorum lütfen bana destek olun.
10Aylıl bir kızım var .Düzen falan kalmadı tamamen bozuldu o ip nerde koptu bilmiyorum .Gece 12 de yatıyor sabah 10 gibi falan kalkıyor .Düzen oluşturayım diye 7.30-08.00 gibi uyandırıyorum bu sefer de gözleri kapanıyor çok uykusuz huzursuz oluyor ve çok dayanmıyor en geç 09.30 -10 gibi geri uyuyor ya çok uzun uyuyor akşama uyku kalmıyor ya da 20 dk uyuyor ve ne yapsam uykuya geçiremiyorum . emerek ve sallanarak uyuyor genelde .Kendi uyusun falan istiyorum ama ondan da geçtim en azından saatli uyusun .Herkes bebeğim şu saatte uyur şu kadar uyur şu saatte uyanır emer ,şu saatte kahvaltı yapar diyebiliyor .Uyku düzeni olmayınca günlük hiçbir şeyimizin düzeni olmuyor .
Şimdi ben nasıl başlamalıyım? Kaçta kalkmalıyız ortalama? Kaçta yemek kahvaltı yapmalıyız kaçta geri uyumalıyız ?2.uykumuz kaçta olmalı? Uyku kısa sürerse ve geri döndüremezsem gündüz az uyumuş oluyor gece de ona göre uykuyu erkene mi çekeceğim?
19.30-20.00 şeklinde uyuması için en son gündüz uykusu kaçta olmalı?Akşam yemeğini kaçta yemeli ? Bu ve bunun gibi aklıma gelmeyen bir çok soruyu benim için cevaplar mısınz? Uykusuz kalıyor diye düşünmekten kafayı yiyeceğim… E düzensiz uyuduğum için enerjim kalmıyor günümüz verimsiz geçiyor çoğu zaman diye çok üzülüyorum …