Yaren İyi akşamlar kızlar sürekli emzirmekten artık bıktım gerçekten çocukla köşe kapmaca oynuyoruz yeminle evde gelip gelip yapışıyor kahvaltıyı asla yapmıyor sürekli meme istiyor bir lokma yiyor sonra meme ve ayına göre de zayıf dedi Dr acaba emzirmeyi mi biraksam ne önerirsiniz abartısız her an emiyor beni o kadar bezdim ve tiksindim ki anlatamam
Glsmn7 Yaren bu ben 18 aylık 1 yaşına kadar meme reddi yaşadığım oğlum yolda yürürken bile meme diye tutturuyor bende acaba kessem mi diye düşünmeye başladım bende gerçekten yorucu bir süreç
tubasd Yaren o dönem biraz düşkünlüğü artabiliyor normal bir dönem havalrin etkisiyle de çok fazla yemek tüketmekte istemiyorlar ama geçici bir dönem biiznillah 🌸
gulceninannesiii Yaren 18 aylıkken aynı sebeplerden memeden kestim. Çok şükür iştahı bir tık açıldı. Makarna bile sevmezdi şimdi az da olsa yiyor. Memeden keseli 2 hafta oluyor. Daha da iştahı açılacağını umut ediyorum. İnşallah yani🙏🏻
ezgiiturkk Yaren dişleri çıktı mı tamamen. 16.aydan merhaba bu arada . Aynı durumu yaşıyorum. Meme emsin diye zorladığım kızımı şimdi bu ayda bile bırakmak istiyorum ama vicdanım el vermiyor. Ek gıdadan beri az yemek yiyor ve kilosu bir tık düşük . Şimdi azı dişler de geliyor diyorum zaten bişey yemiyor bari emsin. Ama bu emme gece uykusunuda etkiliyor gün içinde yemesini içmesinide etkiliyor. Tayinciyiz ailemiz yok yanımızda. Ama bu meme bıraktırma olayını kesinleştirince ailemin yanına gideceğim çünkü kalabalık ortamda çok aramaz diye düşünüyorum çünkü evde başbaşayız aklına geldikçe hatta abartmıyorum 5dkda bir memeye geliyor . İlgisini başka şeylere çekmeye çalışıyorum olmuyor. En azından şu diş sürecini hafifletince kesiceğim en azından 20 aylık olsun 🤷♀️
Yaren Glsmn7 yani kendimi geçiyorum artık çocuk yemek ağzına sürmüyor sabah kahvaltida yemiyor öğlen yoğurt yiyor akşam da yerse çorba patates yemeği vs birazcık yiyor begenirse
Glsmn7 Yaren bizimki de gece emdiği için özellikle kahvaltı yapmayı hiç sevmiyor diğer öğünler biraz daha iyi düzeleceğiz inşaallah ☺️🙏
tubasd Yaren zamanla geçecek merak etmeyin ben heralde dünyada en zor benim çocuğum memeyi bırakır diye düşünüyordum ama azalta azalta bıraktık ve o kadar kolay güzel ve güvenli olduki biraz zamana yayin zaten 18 aylık olmuş bir 6 ay daha emer bu zamandan sonra memeyle uyuyorsa uyku eğitimine başlayın derim
Yaren ezgiiturkk dişleri de çıkmadi bu arada tamamen önler çıktı bir de yeni azilar çıkmış bugün gördüm ağzını da açmadigi için baktirmaz çok 😅
Haydinn Yaren canım vallahi gücün kuvvetin varsa kararlı ol ve kes benim kızımda 18. Ayından sonra çok düşkün oldu ve şuan 26. Aya girecek nerdeyse doğru düzgün ağzına hiç bişi sürmüyor saat başı meme yani büyüdükçe daha zor anlamıyor konuşuyorum ediyorum yokkkk 🥹 ilk zaman inşallah sütüm olur yeter derdim şimdi de artık sütüm gitsin bitsin diyorum
Haydinn Yaren hfjfjf benimde yok o yüzden hala emziriyorum ve çok yoruldum Allah Yardımcımız olsun cidden 😂
Ygmrss Kizimin da meme duskunlugu 12 ay civari basladi suan 15 ay her dk meme istiyor, korksun sikilsin kiskansin full meme diye geliyor. Gecici bir donem diye dusunuyordum ama sanirim gittikce artiyor yorumlardan okudugim kadariyla