kahvepres Themhrmom ajda olanlar iyi değeride düşmyr canım zaten kuyumcudan sorduğunuzda onlar diyor canım gecen hafta gitmiştim bunlar işlemsiz oldukları icin değer kaybetmez
Bulutsmoms Bulutsmoms zannetmem yaaa mrsisbeceren var insta da onda gördüm takıyo sürekli trendyolda falan 10 bin tl den fazla fiyatları
Asyaveannesi04 Themhrmom bende cartier tarzı var ama o işçilikli değer kaybettirir ajda olabilir eğer beğeniyorsanız
Senem23 Themhrmom cartier bence hem suan yenı bilezik dıye gecıyor 1 sene once 3.500 aldıgımda suan 10000 olmus
Deletedmom_110 Themhrmom hepsi kaybeder çeyrek alcan bacım benimkiler böyle anca alıp uzun vadede bozduracaksın
Themhrmom Deletedmom_110 ceyrekliler nedense cok hosuma gitmiyo artık bilekliğim var yarımdan onuda degiştireyim dedim ama bilemedim
Themhrmom Deletedmom_110 bu zincir kolyeler oluyo ya yarımdan tamdan onların zincirleri de cok deger kaybeder mi acaba
Deletedmom_110 Themhrmom kolye alırısn İtalyan tavsiye ederim ezme ya da hem dayanıklı hemde durdukça değer kazanır