Kızlar memleketteyim 19 aylık oğlum var .Alt komşu çaya çağırdı gece 00.30 du eve geçtim. Oğlum çocuklar cips yiyince illa oda istedi bir miktar yemesine izin verdim pasta da yedi . Bu günden 2 gün önce de yine o çocuklar ellerine cips vermiş yemiş bende bilmiyordum üstüne patates yedirdim falan kustu .Neyse işte geçen gün de cips yedi eve geldim oğlumu tam yatırdım kustu dedim büyük ihtimal o cips pasta rahatsız etti sabaha kadar başında bekledim ara ara kusmalar oldu midesi kabul etmedi. Ilcedeydim bu arada .Sabahına da evime gelmek için aktarmalı uçusum vardı sabah erkenden gitsem öğleden sonraya ancak sonuçlar çıkar mümkün değildi. 09.45 DE uçağım vardı ucakta çok huzursuzlandi cunku 2 kere uçağa bindik . Ucakta su ıcirdim geri hepsini çıkardı. Neyse eşim geldi aldı bizi havalimanindan dedim hastahaneye götürelim bulunduğumuz ildeki hastahaneye götürdük bizi çocuk aciline yönlendirdi bilmediğimiz sehirdeydik İzmire gittik ben denizlide yaşıyorum Neyse eve gidelim denizlide gösteririz dedik oğlumun neşesi yerindeydi yani bir şeyi yok diye eşim tutturdu götürmeyelum diye çünkü damarını bulamıyorlar 4-5 kere deliyorlar ben hala cipsten sanıyorum en son midesini usuttu diye düşündüm. Eşim illaki goturmeyelim canı yanıyor falan filan gidelim dedim hastahaneye gittik sıra aldık sıra bekliyoz yine eşim girme taraftarı değil aptallık işte bende dedim ozmn yürü gidelim o an oğlumda iyiydi cidden dedim gidelim çıktık eve gittik yine iyi sorun yok ertesi güne kadar iyiydi baktım ateşi 38 oldu hemen sabah erkenden eşimle hastahane yolu tuttuk kanında enfeksiyon varmış bende bilmiyorum nedir bu diye ciddi bir şeymiş o günden beri açılın kapısına kadar gittim içeri niye girmedin aptal diye suçlayıp kendimi ağlıyorum acı çekmesin diye korkup girmedim kendi kendimize bir şeyi yok dedik ama varmış çok çok üzgünüm bu kadar cahil olmamamiz lazımdı hala aklımda nasil bu kadar dusuncesizlik yaptım canı yanmasın diye götürmedim ama daha çok canı yandı belkide çok aptalım çok. Aslinda esim kafama girdi yani oda rota virusu mu acaba diyip tutturdu 1 kere basimiza geldi onun olma ihtimalini de düşündük Çok üzüldüm oğluma bakınca 😞 hiç bu kadar ciddi olacağını dusunmedik