Brcukymcu Merhaba kızlar oğlum 5 ay 10 günlük büyük ihtimalle dişleri çok kaşınıyor ve ağrıyor oğlumun ağrıların8 hafifleticek bı öneriniz var mi
melihaozen55 Brcukymcu ben sütümü dondurup veriyorum 🥹 5 ay 22 günlüğüz bizde 1 2 haftaya bekliyoruz çok zor bir süreç bebekler için umarım kolayca çıkarır annesi 🥰🫢
ezgikrby Brcukymcu tetagil gerçekten çok iyi geliyo, yeşil soğan da öyle ama biraz pis kokuyo ve çok dikkat etmek lazım ısırdıkça soyuluyo ve bir de biraz zeytinyağına karanfil atıp dolapta 1 gece bekletirsen o da çok faydalı
Qunqnir ezgikrby bu zeytinyağını mı sürüyoruz diş bölgelerine ? Başka ne olabilir diyebilirsiniz ama acaba dedim karanfille kaşıyolar mı ahshdhdh
Brcukymcu ezgikrby teşekkür ederim evet bende duymuştum zeytinyağ ve karanfili bekletip dolapta sonra dış etlerine sürün diye 🙂
ezgikrby Qunqnir yarım çay bardağı zeytinyağına 5-6 tane karanfil yatıyosunuz 1 gece bekleyince hafif jel gibi oluyo zaten bide soğuk olduğu için baya iyi geliyo diş çıkıcak yerlerine sürünce rahatlatıyo bu da bi seçenek 😂