Aysecan0335 Çarşamba günü 2.ay aşımız var şimdiden tasalandım ateşlenirse diye , deneyimlerinizi anlatırmısınız korkmalı mıyım , gitmeden calpol içiren oluyomuş ne kadar doğru bilmiyorum , sizin nasıl geçti nelere dikkat etmeliyim
didemustafalmila Aysecan0335 Biz geçen hafta olduk. 3 gün yıkama yasak zaten. Sabah aşı olduk öğlen uyudu kalktığında çıldırırcasına ağladı hiç yorulmadan. Gözünden yaşlar döküldü şok oldum zaten hiç öyle görmemiştim. Ateşten değil ağrısından muhtemelen. Hemen calpol verdim ve kucağımda bayildi uyudu hemen. Bide akşam uykusundan önce verdim az bişey rahat uyusun diye. İkinci gün de ağrısı olur diye vermiştim. Sonra toparladı zaten ateş hiç olmadı çocuktan çocuğa değişiyor o. Siz yinede dikkat edin.
motherofLeyla Aysecan0335 calpol vermeyin bence aşı olmadan onu pek önermiyorlar, benim kızım 2. Ve 4.ay aşılarında hiç kötü olmadı gayette huzurluydu ateş de olmadı inşallah 6.ay aşısıda rahat geçer ama çocuktan çocuğa değişebilir bu durum aşıya gitmeden bi gün önce banyosunu da yaptırın
Yasooo-1 Aysecan0335 hiç telaş yapmayın. Atesının yukseldıgını farkettıgınız anda ölçüm yapın. Ben kulagından başından ve gögsunden ayrı ayrı olcuyordum hep. Ortalama 37.3 olunca calpol verdım işe yaradı. Sakin kalırsanız bebek de bunu hiisediyor bence. Şükür biz bir sorun yaşamadık ilk gün uykulu gecti ikinci gün ateşi biraz arttı o kadar. 3 gun takipte kalın ateşini. Gece falan her uyandıgınızda ölçün
cimcime1018 Aysecan0335 korkmana gerek yok her bebekte yan etki olucak diye bişey yok 🥲 Hiç belirtimiz olmadı aksine sanki hiç aşı olmamış gibi gelince mışıl mışıl misil uyumuştu. Calpol vermeyin ayrıca. Asi olunca orda yazdırın eczaneden alın eger atesi huzursuzluğu olursa verirsiniz 1 çay kaşığı 🥰 3 gün yıkamak yasak
Aysecan0335 didemustafalmila kıyamam kuzuya :( 2 gün elim gözüm üstünde olur zaten hayat durur çok pimpirikliyim aşmam gerek böyle böyle aşıcaz inşallah
Aysecan0335 motherofLeyla maşallah ne güzel evet yıkıcam geçen sefer söylemişlerd 2. Ayda 3 gün banyo yaptırmıcaksın diye gitmeden içirmem bende ama ateşlenirse veririm heralde hemen
SedefDoga Benim kızımda hiç huzursuzluk olmadı. Sabah aşı oldu akşamüatü ateşi oldu 37.5 banyo yaptırdım calpol verdim düştü bir daha çıkmadı ateşi. Endişelenme 🙏
cimcime1018 biranneninkalbi Gitmeden vermek doğru degil. Belki yan etki yapmaz nerden biliyosunuz hrmrn ?
Bebisannesigzd Bizde huzursuzluk oldu gun icerisinde daha sonra yarim saat 1 saat arayla atesini olcum bir kac kez 37.3 falan oldu ama calpoll vermedim kendiliginden hemen 36.7 lere dustu iki gece boyuncada saat basi ates olcum ama ilac kullanmadim doktor bize 38.5 ustu olursa calpol verin yoksa bos yere asinin etkisini azaltirsiniz demisti
kiminoykusubu_ Aysecan0335 Sabah gitmeden banyosunu yaptırmıştım ben. 3 aşı ve rota aşısı birlikte olduğu için akşam üstü huzursuzlandı. Ateşi falan çıkmadı ama. Ağrısı vardır diye calpol verdim ben ondan sonra rahatladı.
motherofLeyla Aysecan0335 aynen ateş 38i bulursa veriyorsunuz zaten doktor bilgi verecektir inşallah bi yan etki olmaz rahatca atlatırsınız 🥰
Ebruue Gözünüzde büyütmeyin. Her bebek farklıdır. Benim bebeğim hiç etkilenmedi. Sadece aşı olduğu gün akşam biraz ateşi çıkar gibi oldu ateş Düşürücü verdim gece boyu saat başı kontrol ettim hiçbir şeyi yoktu
Alya1306 Aysecan0335 bizimde çarşamba günü 2. Ay aşılarımız olacak. Bende şimdiden strese girdim ve bir korku sardı. İnşallah ağrısız atlatırlarz