0000Bahar Ya kızlar kızım 9 aylık 9 kilo falan ben baby turco kullanıyorum bez 5 numara ve bez sanki küçük geliyor sıkıyor gibi bezde yazan kg 12-25 kg yani siz neye göre bezi büyültüyorsunuz
beyzzsenturkk_ 0000Bahar ben bacak arasına bakıyorum genelde bacak arası sıktığı an değiştiriyorum cunku terlemeye cok müsait oluyor o bölge direkt yara isilik pişik yapıyor şu an 7 aylık 4 numara molfix kullanıyoruz ama elimdeki bitse 5e geçicem ama bulamadım buralarda
dgn-adl1 0000Bahar bantlara bakıyorum bende iyice ayrılmaya başlayınca değiştiriyorum kiloya bakmıyorum ben de baby turco kullanıyorum 3 numara kullanıyoruz ama 9 kiloya kadar yazıyor oğlum 7.5 kilo sıkıyor iyice kenarları falan dün baby turconun 4 numara külot bezini sipariş verdim bi de onu deneyeceğim
0000Bahar iki_prens_annesi_ bu zamana kadar hiç bir bezini öyle ortada birleştirmedim ama bezlerin üstündeki kilo niye çok yazıyor bende değiştirim bari
Haffuse Ben şok😂🤣 Kiz, benim bebem 1⁵ yasinda, 9 kilo ve 4 no kullaniyorum… Hatta bana da 4 buyuk gibi geldi, 3 daha iyi hatta. 5 sizdirmiyor mu?.. cok buyuk ya