Freshh00123 Merhaba güzel annelerim 😍 9. Aya giriş yapmaktayız çok şükür bu gunlerimizee, bu ay bizi neler bekliyor sizin nasıl gecti biraz sohbet edelim ☺️
Sumeyyekses Freshh00123 9. Ay atağını 8. Ayda yaşadım şöyle söyleyeyim 4. Ay atağıyla birebir aynı uyku gerilemesini dibine kadar yaşıyoruz ekstra olarak sürekli peşinizde istediğini yaptırmak için ağlamaklı falan 25 gün oldu halada devan ediyor😁
Winky Freshh00123 8 ay 21 günlük olduk hala ışık görünmüyor. Geceleri sürekli çığlık çığlığa uyanıyor gözü kapalı ağlıyor neden anlamadık kaç hafta olsu diş olsa bu kadar sürmez herhalde anlamadık gitti. Güzdüz babasıyla sıkıntı yok ama beni gördüğü an başlıyor mız mızlanmaya beni al diye arkamı dönsem bile ağlıyor başka odaya asla göndermiyor direk ağlamaya başlıyor eskiden kendi kendine oynardı ederdi şimdi yanında ayrılamıyoruz
Freshh00123 Sumeyyekses bizim 8. Ay zordu dişlerle beraber saat başı uyanmalar iki emip geri uyumalar 🙄 gündüz kendi kendine oynardı şimdi devamlı yanında beni istiyor tepemden inmiyor mutfakta ayaklarima dineliyor iş isletmez 🙈 koltuga tirmaniyorduk şimdi sıralamaya başladı artık çok hareketli maşallah üç saniye oturamiyor yerinde 😅
Mervee2531 Freshh00123 benim kızım da 23 kasım doğumlu birebir aynı şeyleri yaşıyorum. Dişler çok ateş vs yapmadı ama uyku düzeni diye birşey kalmadı her saat uyanıp 2 3 dk memeyi emip geri uyuyor. Ayrıca artık mutfak çekmecelerimin hepsine hakim ☺️ bir yerlerden tutarak ayağı kalkıyordu bu gün ellerini yere koyup poposunu yukarı kaldırarak kalktı ama düştü tabi ☺️ artık daha net anne diyebiliyor birşey isterken elini uzatıyor ver diye.
Freshh00123 Sumeyyekses yaa kader ortaklığı :) böyle buluşunca mutlu oluyorum ☺️ hangi ayda doğdunuz biz 11 Kasım
Yavuzselim38 Freshh00123 bizde 10 Kasım dogumluyuz :) Berbat bir zamandan geçtik üst 4 dişi bir anda çıkardı yavrum peşine hasta oldu devamlı kusmalar ,diş ağrısı huysuzluk
Winky Mervee2531 aaa beniö oğlum da 23 kasım 🥰 bizimkide kalkmak istiyor ama daha kalkamıyor baya uğraşıyor ama bi yerlere tutunup zorluyor 😂 hala düz emekleyemedi hep geri gidiyor öne doğru zorluyor ama poposunu o kadar kaldırıyor ki düşüyor ve ilerleyemiyor 😂
Mervee2531 Winky çok tatlılar ya maşallah kuzularımıza. Bizimki 6 ayında geri geri emekliyordu sonra birgün Bi baktım ileriye emeklemeye başladı birgünde oldu ve geriye gitmeyi unuttu artık ☺️ babaannesi yürüteç almış bende pek kullanma taraftarı değilim arada Bi koyuyorum evi talan ediyor ☺️hemen çıkarıyorum.
Freshh00123 Winky ya çok tatlis oluyorlar gerçekten hele öğrendi mi daha tatlılar her halleri tatli çocuklarımızin maşallah 🥰
Freshh00123 Gokcehanim bizim 9 gibi uyanıyoruz ilk uykumuz 11-11 buçuk gibi oluyor sonra 4 gibi uyuyor
Winky Mervee2531 yaa maşallah 🥰 bende daha yeni yeni koymaya başladım baş edemeyince arkadaşım verdi ondanda dediğin gibi öyle yaramazlık yapıyor ki durduramıyorum 😂 ama uyku maalesef kalmadı ruh gibiyiz evde 😂
Freshh00123 Mervee2531 biraz durabilir bence hem eğleniyor hem sen kendinde dinleniyorsun ya da işini goruyorsun :)
Freshh00123 Winky diyorum ki kızım biz göbek bağımızı kesmistik ama niye hala yapisik ikiz gibi geziyoruz 😅😅 şimdi böyle diyoruz ama büyüyünce kucağa sigmicaklar 🥲