mertinannesi__ Mrb 10 aylik erkek bebeğimin hala disi çıkmadı elleri ağzında sürekli ne bulsa ısırıyor ama çıkmak bilmedi ne zman çıkacak acaba ??
Aras_bulutunannesi1 mertinannesi__ benim bebeğim şuan 1 yaş 7 günlük daha yeni kızardı normalmiş götürdüm doktora ekstra 6 ay dha zamanı var demişti
mertinannesi__ Dlk55blt-rdvn vala etrafa bakıyorum bizimkinden küçüklerin bile çıktı yaşına geldi neredeyse..
Qw- Tam bilmiyorum ama galiba nadir de olsa 12 aylığa kadar bile çıkmayabiliyor doktorunuzla konuştunuz mu o ne diyor
mertinannesi__ Qw- evet doktoru da 1 yaşına kadar çıkar dedi en son kontrolünde ama hala yok eli hep ağzında kaşınıyor belli bizi bile ısırmaya çalışıyor çocuk ama yok çıkmak bilmedi
Qw- mertinannesi__ Zor bir süreç anne için de bebek için de sancılı ama geçecek illaki sabredin bir gün aniden görürsünüz minicik dişi 😍
mertinannesi__ Aras_bulutunannesi1 Öyle mi o zman sıkıntı etmeye gerek yok acaba kemik gelisimi ile ilgili sıkıntı mı oluyo diye düşünmeye başlamıştım ben yavaştan da