Ozge191204 Bebeğim 3 aylık sürekli kusuyor ellerini ağzına sokuyor huzursuz da bu durumu yaşayan anneler neler yaptınız? Nasıl çözeceğim bilmiyorum
Themamacita Ozge191204 reflü olabilir veya üşütmüş de olabilir devam ederse bir doktorun görmesinde fayda var bence
Merve539s Ozge191204 benim bebeğim de kusuyor huzursuz bizim süt alerjimiz var ama ben zsten 3 aydır diyetteyim alerjiden olduğunu düşünmüyorum ilk başlarda kusmuyordu çünkü 3 aylık olunca kusmaya başladı. Reflü olabilir mi bilemiyorum
Emyprea Benim bebeğimde 3 ay 7 günlük aynı öyle bazı günler kusuyor elleri sürekli ağazında ellerini keşfediyor salyası akıyor bazen doktor normal dedi.belki fazla emiyordur fazlasını çıkardığını söylüyorlar.
Ozgeeliz Ozge191204 2 ay 20 günlük aynı problem bizde var kusma yok. Huzursuz asla sakinleştiremiypruö gaz problemi bitti derken şimdi gerçekten gazı varmışcasına ağlıyo
Emyprea Merve539s bizimde aynı durum 3 . Ay kusmalar başladı süt alerjimiz var laktoz enzimi verdi doktor relactaz biraz kullandım ama şuan kullanmiyorum diyette yapıyorum 0 süt ürünü 1 aydır ama hala mukuslu kaka sadece huzurluluk geçti .
Emyprea Merve539s reflü oluncq kusmalar daha fazla oluyormuş burundan vs bence reflü değildir bizim bazı günler iki üç defa oluyor bazen bir bazende hiç . İnşallah geçer bu günler hele iki gündür Atakmı bilmiyorum kucağımdan bıraktığım anda ağlıyor meme almıyordu yatarak da emzirdim ne olduğunu anlamıyorum bir yeri mi ağrıyor acıyor sizin böyle bir durum oldu mu
Merve539s Emyprea mukuslu kaka geçmiyor doktor ek gıdaya geçince düzelir dedi . Gazımız geçti bizim de ama hala huzursuz belki de bebeğimin yapısı öyle bilmiyorum. Zaten diyette olduğum için laktoz damlası kullanmıyorum çünkü benim çok katı bir diyet paketli yiyecek falan hepsi sıfır kabartma tozu bile kullanmıyorum
Merve539s Emyprea evet bizim de öyle memede ağlıyor mesela 3 dakika karnını doyurup reddediyor bazen onu da kusuyor anlamıyorum sebebini. Ayakta emziriyorum ben iki aydır neredeyse onda biraz yiyor
stellamm Ozge191204 alerjisi olabilir erkenden teşhis koyun lütfen ilerleyince zorlaşıyor , biz o dönemde fark etmedik 6.ayda fark ettik keşke diyorum..
stellamm Ozge191204 sürekli ishal köpüklü kaka,mukuslu kaka,kakada kan,vücutta geçici kırmızı döküntüler olabilir ,geçmeyen pişik ,hırıltı ,ıhlama bunlar hepsi alerji belirtisi bitanem
Ozge191204 stellamm bunlar yok aslında benim kızımda sadece kakası biraz mukuslu bide çok karın ağrısı var huzursuz oluyor ve çok kusuyor