Deletedmom507 canım sana basımdan geceni anlatayım. oglum 3 yasındaydı. yanıma geldi anne karpuz ver dedi agzını eye eye. kızdım duzgun konus falan derken her konusmada eymeye basladı ama gormen lazım nasıl eymek.gittik cocuk doktoruna ALLAHIM bu cocuk epilepsi dedi hemen cocuk norologa gonderdi. eeg cekildi. sonra acil servise inin konusacaz dediler. indik babam aradı onunla konusup kapatım tlfnu. oglumun basında 3 doktor. biri tansiyon ölçüyor. biri kan alıyor diğeri agzına epilepsi ilacı bosaltıyor. beynımden vurulmusa dondum sinir krizi gecirmişim.dedim ki ya tik yapıyorsa ya epilepsi degilse .. doktor boş boş konusma be dedi beni azarladı. gunlerim cehenneme dondu.. erzuruma goturdum tek basıma mr için beynınde tumor vardır dediler.. mr da ikinci sinir krızı.. tumor yok cok sukur.. hastahanede ki norologun ozel muanesşne goturdum en son.. tekrar eeg cekti .. bu cocuk epilepsi degil hangi gerizekalı buna demiş dedi.. bende hastahaneden rica etmiştim tüm raporu cd ye cekmişti. cdyi de acıp bakınca adam mosmor oldu bi anda.. anlamadım ama cok sevindim oglum epilepsi degil diye karsı komsum doktor. cd yi ona actırdım megerse hastahanede ki raporda da epilepsi yok denmiş ama bana epilepsi denmiş 4 yıl ılac kullanılacak.. adam sahtekarlık yapmıs yani.. oglumu sıkıstırınca cizgi filmden ogrendşm dedi basladı aglamaya ilk defa o gun vurdum poposuna niye bastan demedin diye.. kardesim senin kızının tiki var epilepsisi yok.. boşuna doktor doktor gezdirme..