eylulyagizmoms_ Bu siteden fotoğraf çıkarttıran var mı? Kaliteleri nasıl bazı yorumlar çok güzelken bazıları çok kötü kararsız kaldım
eylulyagizmoms_ AA201207 bazı yorumlar çok kötü soluk resimler falan yazmışlar. Şimdide kalitesi iyimidir acaba
AA201207 eylulyagizmoms_ bilemiyorum fiyatı uygundu o dönem bana çok kaliteli bişey lazım değildi bi pano için kullanacaktım kızımın doğum gününde o yüzden tercih ettim ama bekledigimden çok çok iyiydi
MeTeCa eylulyagizmoms_ Ben de çıkartalı 2 yılı geçmiştir, memnun kalmıştım ve o zaman çok uygundu ama şimdi haberim yok açıkçası 🤷🏻♀️
Pamugunannesi23 hzlkr ödemeyi nasıl yapıyorsunuz? Havale ile atınca IBAN vermişler ona gönderiyoruz kaç gün içinde teslim ederler
Busbus03 eylulyagizmoms_  bu şekilde kalitesi
Minnosannesii eylulyagizmoms_ ben her doğum gününde dijitalmagnet sitesinden alıyorum gerçekten çok kaliteli ve uygun. 3 sene önce yaptirdigim magnet ve afişin rengi bir ton bile değişmedi.
eylulyagizmoms_ tombikbebe hangi boyutta çıkarıyorsunuz peki. Büyük boyutlar hem az hem pahalı küçüklerde çok mu küçük acaba
tombikbebe eylulyagizmoms_ mini klasik kart çıkarttım ben hep hiç diğerlerinden denemedim Boyutu böyle duruyor
incir-receli eylulyagizmoms_ 3 kere bastırdım hepside gayet güzel 10×15 di sanırım standart albüm boyu ben çok memnun kaldım