Oburiks Oznurkayaa sorun olmaz önce tadım yaptırın alerji durumu vs olabilir mi diye yada sever mi diye sonradan eklerseniz
Selimikomom Oznurkayaa ben yapıyorum 6 aylık köfte bile veriyorum kuzu kıymasından çorbalarına ekliyorum çok seviyor
Oznurkayaa Oburiks yaa dimi yok denedim sadece sebze yemiyor tuz da eklemiyorum bari kemik suyu yada ne bileyim kıymayla bir tat versin diye düşündüm
Oznurkayaa Oburiks zaten makarna köfte patates kızartması gibi şeyleri hemen hemen her çocuk seviyor ben sebzeye alışsın diye uğraşıyorum 🥲
Oburiks Oznurkayaa benimki 6 aylıktan 9 syliga kadar hersey yiyordu şu anda hiçbir şey yemiyor herseyi reddediyor bakalım ne zaman düzelecegiz
Oznurkayaa Oburiks belli dönemlerde olabiliyormuş öyle özellikle dis çıkarma zamanında. Geçici bir süreçtir ☺️
Aygulerdogan Oznurkayaa kimi doktor vermeyin diyor sekizinci aya kadar bekletiyor bizim doktorumuz da verebilirsiniz dedi bende veriyorum çift çekim yaptırıyprum bebek için olduğunu söyleyip kuzu kıymayı seviyor yiyiyorda sebzelerin ya da çorbanın içinde