Denizelam Merhaba sevgili anneler size birşey danışmak istiyorum. Bebeğime oyun halısı almak istiyorum ama normal mi piyanolumu alayım karar veremedim sizce hangisi daha kullanışlı.
yagmurkokusu_ Denizelam e bebekte ki piyanoluya bakabilirsin güzeldi bebeğim severdi onu oyuncaklarını değiştirip daha ses çıkaranlardan takmıştım. İlgisini çekmişti.
Gulsoy11 Denizelam elimde var benim fisher price piyanolu oyun halısı oglum artik dikkatini çekmediği için satiyorum dolap uygulamasina koymuştum yeniden farki yok sorunsuz lekesiz ciziksiz 850 tl
Havvaaaysuna Denizelam 3.4. Ayda çok güzel oyalanıyodu severek kullandı ama dönmeye başladı içine sığamaz olmuştu
oglumubeklerken Sevvl 6.ayda bile piyanolu oyun halisinda oynuyordu oğlum, o kadar da 1 haftada küçülecek birşey değil bence
Sevvl oglumubeklerken ben begenmedım sürekli dönüp kaydıkları için üzerinden her bebek farklı sonucta
Denizelam Gulsoy11 sıfırı şuan 950 lira indirimde pembe olan kupon var eğerki güzel bi indirim yaparsanız olur😊
Sevde123 Denizelam fisher price piyanolu almıştık çok sevdi iyiki de almışım şuan 10 buçuk aylık hala kullanıyorum