Atlaseg Merhaba, oğlum 2 aylık reflü yatağı kullanıyoruz daha ne kadar süre reflü yatağı kullanmalıyız bilgisi olan var mı
Ogrenecekcokseyvar Atlaseg bende bunu merak ediyorum 4 aylık olduk hala onda uyuyor en fazla 1 ay sonra boydan ayakları dışarıda kalacak ama sadece onda uzun uyuyor bende bırakıyorum
motherofLeyla Atlaseg kızım 4 buçuk aylık biz hala kullanıyoruz ben 6 aylığa kadar düşünüyorum evet büyüdü sığmıyor ama napıyım dönmeye alıştığı için beşiğine koyunca hemen dönmek istiyor bu defa kendini uyandırıyo ama reflüde öyle yapmıyo 😂
Oznurkayaa Artık yataktan dönmeye başlıyordu o zaman bıraktık yani 4.ayda. kendisi aşağı kayiyordu yataktan çıkıyordu ayak ucuna yastik koyuyorum ama Artık 4.aydan sonra dönmeyi öğrenince yüzüstü yatmaya başladı ben de reflu yatağını bıraktım
Oznurkayaa Atlaseg ama tabi oğlum hiçbir zaman kusan bir bebek olmadı yani belki 6.ayina kadar 1 2 defa kusmustur o yüzden rahatım biraz da
Umutveannesi Atlaseg 2 aylık olana kadar kullandık sonra bıraktık. Reflü yatağıyla birlikte beşiğine yatırıyordum ama artık hareketlenmeye başlayınca reflü yatağından kayıyordu direk beşiğine iniyordu o yüzden gerek duymadım
Sevval1507 Atlaseg bizim.minnosta bir aylık kusan bir bebek bir aydır hep reflü yataginda o yatak da park besiginin içinde. elhamdülillah kusarken hiç bir sorun yaşamıyoruz kussaa da kendinj kurtarıyor bence gerekli bir sey