Babyboyyy Merhabalar.Benim sütüm yetmediği için ek takviye veriyorum.bebeğim 5 aya girecek bu zamana kadar mama olarak sma verdim ama iki haftadır içmek istemiyor ve ağlıyor aç olduğu için aptamil aldım verdim onu içiyor nedendir.Sma ve aptamil aradı kullananlar fark nedir.Sma ve beni emerken iyi kilo alıyordu aptamil kullananlar kilo alımı falan nasıl.
Asafeymeninannesi Babyboyyy Oğlum haftada 1 içtiği mamanın tadından bıkar farklı mama beklerdi Aptamil bebeklerde sadece şişkinlik yapar derler ama inanın bizde hiç etkisi olmadı. Kullananların geneli memnun ama. Çocuğunuz doysun ve sağlıklı olsunda kilo işini kafanıza pek takmayın
Nlngucluel Babyboyyy cnm 5 ay Aptamil kullandım çok bı kilo fark etmedi normal her ay 1 kilo yada 800 gram aldı şimdi de Aptamil pregomin kullanıyorum alerjisi var yine ayni
[silindi] Babyboyyy bir çok mama denemesi sonunda 1 numara için en iyinin evolvia olduğuna kanaat getirdim. Aptamil bebeğimde bitmek bilmeyen kabızlık ve gaz yaptı.
Ysmn18 Babyboyyy benim bir arkadaşımın oğlu da sma içiyordu 4. Ay da çocuk birden mama yi reddetti bir daha içmedi doktor hemen ek gıdaya başlatmıştı bazen genişler tadından hoşlanmıyor herhalde birden icmeyebiliyorlar biz 1 aylıkken aptamil kullanmaya başladık 4 aylik şuan 1 kilonun altında hiç kilo almadı ama benim bebiste arada içmek istemiyor 5. Ay olsada ek gıdaya başlasak diye dört göz bakıyorum çünkü başka mamalar çok gaz yapıyor bize sadece aptamil yarıyor mama yi da reddederse isim zor 🙄🙄
ayfernaz Çok fark var, SMA'da lif yok, maltodekstrin var bi de kokusu çok ağır. Aptamili alması çok normal siz de karşılaştırın farkı anlarsınız ondan devam edin bence çok daha kaliteli