Kubrabsyg 2dunya1blog 4 aya kadar inanın Hergün günde en az 6 7 defa kaka yapıyordu normal dedi doktorum 5 aya girdik günde 2 düşürdü Hils
Kubra4745 2dunya1blog benim de bebeğim 39 günlük şu 2 gündür yapmıyor bende onu merak ediyorum hangisi iyi anlamıyorum 😭
Kubrabsyg 2dunya1blog yok canım bizimki 4,5 aylıkken 7.500 civarındaydı gayet iyi tombik demişti doktorumuz
Kubrabsyg Kubra4745 1 haftaya kadar yapmamaları normal dedi doktor başlarda olabilir ama tabi çocuk catlıyor resmen o ayrı. Ben zeytinyağ vermiştim 40lı iken çay kaşığı ile hemen yapıyor zaten
Bir-prens-annesiii Kubra4745 kesinlikle yapması iyi kozlar ne kadar yapsa da kilo alıyor ama yapamayınca sıkıntı benim yakınım hastaneye götürmüş çocuk kakasını yapamıyormuş lama yapmışlar bebeğe öyle yapabilmiş
seniyirimmisdafaa Kubra4745 probiyotik kullanmanızı tavsiye ederim doktorunuza sorarak. bağırsaklari duzenliyo ve yagli bi yapisi var oda yapmasını kolaylaştıriyo ztn.
Kubra4745 Kubrabsyg nasıl vereyim bana da söyler misin yapsa iyi olacak içim rahatlayacak sabah 6 diyene kadar uyumadı ya 😭
Kubrabsyg Kubra4745 canım aslında ben sabun yapıyorum kabız olunca anında yapıyor. Zeytinyağından daha çabuk yapıyor. Eskiler öyle yaparmış ben inanmazdım olmaz yapmam derdim ama mecbur kalınca yaptım anında rahatlar uyur kalırdo
Kubrabsyg Kubra4745 kalıp sabun alacaksın çok kürdan kalınlığı kadar olacak az uzun olsun kürdan yarısı kadar poposuna fitil gibi koy. Bezini kapat en geç 3 dakika içinde yapacak
Kubra4745 Kubrabsyg akşam yatarken yaptı kakasını ama katı bir şekilde baya yaptı ve rahat uyudu gece 4 de kalktı yine yaptı çok fazla birikmiş 😅 huzursuzluk veriyordu bence