Zubeydeeren Oglum aylık burun tıkanıklığı var hırıltı var serum fizyoloji kullanıyorum şimdi de otribebe aldim serumdan sonra cekmek icin ama bi ise yaramadi kirler çıkmıyor kullanan var mi ben mi beceremedim
yusufeymenlizamanlar Zubeydeeren ben memnunum ama öncesinde serumu şirıngayla sıkıyorum burnuna öyle daha çabuk açılıyo burnu sonra otri bebe ile çekince temizleniyo baya
Mahinursmr Zubeydeeren kesik kesik çekiceksiniz bir anda kuvvetli bir nefesle değil yoksa kanar biz doktordan taktiğini öğrendik kesik kesik çekin dedi gayetde işe yarıyor
Azraaktag Ben kullanıyorum gayette işe yarıyor yavaş ama kuvvetli çekmen lazım birde sf damlayı 2 koy buruna
ikicocukannesi__ Evet bende kullanıyorum memnunum şırıngaya 2cc su çekip hızlıca sıkıyorum sonra ters çeviriyorum kızımı baş aşağı gibi iyice aksın diye güzel akıyor sonrada otribebeyle çekiyorum ama kuvvetli çekmen lazım gayet faydalı oluyor
Azraaktag ikicocukannesi__ fazla kuvvetli çekilmesi kulaklarda basınç yapıp kulak tıkanıklığına yol açar ve bebek emmek istemez