AtlassB Merhaba kızlar bebeğimin kakasının rengi normal fakat uzun zamandır sümüksü bir kıvamı var sizce nedendir
Mayaden AtlassB yediğiniz bir şey dokunuyor olabilir paketli gıdalardan çikolata vsden uzak durun ,ayrıca kakada kan varsa vücutta kızarıklık varsa alerji olabilir mutlaka doktora gidin . tek başına sümüksü kaka alerji diyemeyiz dedi doktorumuz
GokceMom_ AtlassB benm kızımda da bugun oldu kakası normal ıcınde sumuksu kıvam vardı ateşi de yok kusmasıda fazlasını cıkarıyo oyle bende korktum doktora goturucem yarın ınternete baktım degısık degısık seyler yazıyo anlamadım
AtlassB Kç Mayaden kan yok kızarıklıkta yok sadece kakası yeni değil ama uzun süredir böyle sümüksü oluyor hep
GokceMom_ AtlassB evet gıttım baktı doktor korkacak bişey yokmus sadece bı kaka ıle alerji denılmez dedı kakada kan olursa vucıtta döküntü ve kızarıklık olursa alerjı diyebiliriz bu belırtılrrde olursa getırırsın test yaparız dedı her bebegın bagırsagında azda olsa sumuksu yapı varmış o dıskı yoluyla dısarı atıyomus