Baby-NFS Önce sma ile başladık ardından hip sonra bebelac hepsinde gaz sorunu yaşadık tekrar Hipe geçtik ama hala gaz oluyor sürekli mama değişimi bebeğe zarar verir mi sizce?
Dogacelik Baby-NFS fazla besliyor olabilir misniz? Yada tutuş pozisyonunda bir sorun olabilir. Fazla yatırıyor olabilirsiniz. Bunlara da dikkat edin🌸
pembeayakkabilikiz Baby-NFS bizde çok mama degistik önce sma ile başladık optipuro comfort, sonra hippi, bebrlac golg, evolvia derken en son aptamil de karar verdik gaz sorunu ortadan kalktı kiloda aldırıyor.
Yekbarnes Baby-NFS sma comfort gazlı bebekler için aslında. Biz 2 ay kullandık çok iyiydi bir de mamayı çalkalamamak lazım kaşıkla karıştırmak
Dilruba_1 Bir de evolvia dener misiniz genelde gaz kabızlık gibi problemler yaşanmıyor onda Elbette bebeğiniz hangisinde rahat edecek bulana kadar deneyebilirsiniz içerik olarak da çok iyi evolvia İlk 1 ay aptamil verdik sonra 7. Aya kadar golden goat verdim 7. Aydan itibaren de Doktorumuzun önerisiyle evolvia vermeye başlamıştım 13 aylık oldu 2 yaşa kadar da vereceğim inşallah Eğer kilo probleminiz varsa Kilo alımına da destek oluyor
Ardarya001 Bizim de 3. Mamamız 1 buçuk aydır kullanmaya başladık 5 aylık sürekli gaz hali ve iştahlı hiç içmiyor golden goat paramiliter en som Hipp suan 90 cc içerse 3 saatte iyi diyorum almıyor malesrf kilosunda sınırda
pembeayakkabilikiz Tuba-sakar normal aptamil kullanıyoruz kutusunda başka yazmıyor canım prosneyo denicektim eğer bu mama iyi gelmeseydi
Leylamoznur Baby-NFS gaz için canım ben aptamil comformil kullanıyorum kızım cok rahat etti doktorum söyledi zaten hip inanılmaz gaz yaptı sma kabızlık yaptı yoksa smada cok memnunduk ama aptamil comformilide kızım sevdi bide gaz ilaçlarınıj hepsini denedim asla ama asla çözüm olmadı bende her mamadan sonra cay kaşığı ile anason kaynattım veriyorum cok rahat ediyor
irem12 Leylamoznur anasonu nasıl yapıyorsunuz acaba ölçüsünü yazar mısınz. Bebeğe uyku yapıyormuş doğru mu
safinaz1 Baby-NFS bende bebeğim 3 aylıkken 1 ayda çok mama değiştirdim en son aptamil gazını azalmıştı
Leylamoznur irem12 yarım cay kaşığından az 1 cay bardağı suda kaynatıyorum veriyorum genelde akşamları yapıyo çünkü gazı akşama kadar rahatlamış oluyo