Mikoiledikonunannesi Kizlar evi karınca basmıs ne yapsamda gitmiyor sirke karbonat tuz kahve herşeyi denedim ama yok olmuyor her yerde yuva yapmislar daha ne yapalirim ki
sheesyelllow Mikoiledikonunannesi kesin çözüm zirai ilaç satan yere gidin insan sağlığına zararsız karınca ilaçları var, ondan alıp güzelce evi ilaçlayin hatta biz hafta iki kere ilacladik 😌 ikicisinden sonra hiç kalmadı☺️ banyoda mutfakta salonda oğlanın odasında her yerde doluydu
AegeansMom Mikoiledikonunannesi jel şeklinde ilaçlar var. Karıncaların güzergahlarını biraz takip edip, o güzergahlara 2cm bosluk olacak şeklinde nokta nokta sıkın. Baya bol sıkın ama tezgah fayans neresi varsa bikaç haftada silmeyin gelmiyorlar. Benimde felaketti çocuğun mamasının içine giriyorlardı artık delircektm.
Burcin1221 benim evde öyle , herşeyi denedim yok geçmiyor, bütün detan çeşitleri yem de dahil.. biri adaçayı yağı dök dedi , biri tarçın dedi biri pudra dedi ne varsa denedim yok geçmiyor kafayı yicem artık
Mikoiledikonunannesi Burcin1221 şuan beni çok iyi anliyorsun geçen bebeğimin emziği yere düşmüştü kaldırayimm dedim aman Allahım bir sürü karınca yapışmıştı elim kolum birbine bağlandı öylece kaldım
Ysmnalya Mikoiledikonunannesi karanfil var ya onu birkaç tane alın tencereye koyup su ile kaynatın ve her yeri onunla silin.benim de vardı her yerde tamamen kesildi.
minikoglummmmm Mikoiledikonunannesi karınca duası götürüyor gerçekten bizde de vardı neler denedim olmadı görümcem karınca duası okudu üzerilerine gittiler