BMA2022 Kızım bir yaşına girmesine rağmen geceleri hala 4 5 kez emmek icin uyaniyor neler önerirsiniz deliksiz uyku için 😞
designofflove BMA2022 gece her uyandığında meme vermiyorsunuz. başka yöntemler ile uykuya geri döndürüyorsunuz. Bir hafta içinde alışır.
Wanderlust BMA2022 cocuktan cocuga degisir sutten kestikten anca 4 ay sonra deliksiz uyumaya basladi benimkisi bazi cocuklar 1 haftada alisiyor
Bedis- BMA2022 1 ay 21 günlük bebeğim Allaha şükür deliksiz uyuduğunda gerçi geç uyuyor ama 2 buçuk 3 de uyuduğunda sabah 6 buçuk 7 arası kalkıyor. Acıkınca sonra geri uyuyor
Sareberfin Defalarca uyanıyor sayısısz belki yarım saate bir uyanıyor çözüm bulamıyorum kafayı yemek üzereyim bu uyku konusunda aşırı sinirleniyorum artık hakim olamıyorum çözüm bulan banada desin ya
Nisaaabbk designofflove ne gibi mesela ?.memeeee diye bağıran ağlayan bebeğe başka hangi yöntem etkili olur ki :(
Tekins Ben bu aralar emzirmeyi azaltip su veriyorum. Eger cok aglarsa bir kere emziriyorum onun disindaki uyanmalara su veriyorum. 1 yas 23 gunluk
Sumeyyekses BMA2022 her uyandığında meme vermeyerek yatağında pışpışladım aslında acıktığından değil alıştığından kalkıyor
Tekins Sumeyyekses Doktorum onerdi . emzirmeyi azaltip hic durmazsa su ver, zamanla su icin de uyanmaz dedi. Zarari neymis merak ettm acikcasi
Aslaninannesiiiii BMA2022 oğlum sayısız kez uyanıyor mama da içmiyor ama bağıra bağıra ağlıyor. Piş piş eee eee ve beyaz gürültü ile geçiyor gecelerimiz 😵💫
BMA2022 Kızım her uyandığında emiyor biberon ve emzik asla kabul etmiyor pış pış yapsam daha çok bağırıyor ağlıyor bizde etkili olmadı o çözümler 😞