Sedossh Kızlar sma mı aptamil mi hipp mi. Benim bebeğim aptamili sevdi ama kabız yaptı sanki hipp mi devam etsem sma mı
Dilruba_1 Atlas-12 doktorumuz prosyneo için alerji maması tadı da çok acı herkes içemez onu demişti kullananlar da acı diyor genelde tadı siz neden onu tercih ettiniz kolik ya da alerjik bir bebek mi Sedossh hiçbiri evolvia kullanıyorum çok memnunum
Leylamoznur Sedossh kuzum hipp anne sütü vermiyorsan cocukda kilo yapmıyor cocuğu şişiriyo ama tartıda düşük kilo sma cok cok iyi bende kabız yaptı suan aptamil comformil kullanıyorum doktor tavisyesi ile
Atlas-12 Dilruba_1 anne sütü almadığı için anne sütüne en yakın mama diye doktorumuz onu söyledi Önce aptamil prematil kullandık şimdi de bu ama bebeğim çok seviyor
Atlas-12 Dilruba_1 kolik ya da alerjik değil alerji mamaları daha Farklı presyneo alerji için kullanılmaz
edafmo Sedossh bebeğim aptamili sevmedi. Sma çok ciddiii kabız yaptı. Hipp cambiotic içmeye başladığından beri düzeldi hipp ten şşamam
Dilruba_1 Atlas-12 ben telefonda sormuştum doktora prosyneo dedim ama yanlış anlamış olabilir mi acaba Bu bahsettiğiniz çeşidini bilmiyorum Ama önceden prosyneo trendyol yorumlarına bakmıştım alsam mı diye de tadı acı yazanları görünce vazgeçtim doktor da acı demişti